Ospătarul violator a fost arestat

miercuri, 31 octombrie 2007

Ospătarul violator a fost arestat

• acesta este acuzat că a şi tâlhărit-o pe studenta germană

În numărul trecut al ziarului vă anunţam că o tânără studentă de naţionalitate germană a fost violată la Motelul Râu Vadului de unul dintre ospătarii localului, aflat în ziua lui liberă. Cercetările făcute de anchetatori au scos la iveală faptul că după ce a tăiat-o superficial cu un cuţit, pe antebraţe, violatorul a şi tâlhărit-o, luându-i 100 de lei, singurii bani pe care-i turista îi avea. Ospătarul a sărit pe fereastră, iar în timpul „aterizării”, de la o înălţime de patru metri, s-a rănit de crengile copacilor, suferind mai multe escoriaţii.
Cazul turistei germane violată şi tâlhărită şi violată în Motelul Râul Vadului, chiar de ospătarul localului este unul fără precedent. “De zece ani de când sunt poliţist în zonă, eu n-am auzit să se fi întâmplat o asemenea enormitate, violatorul şi tâlharul  fiind chiar angajatul unităţii”, ne-a spus unul dintre oamenii legii care a ţinut să-i păstrăm anonimatul. Marian Crafcic, cel care acum se află reţinut, urmând ca Judecătoria Brezoi să emită pe numele lui mandat de arestare, este de fel din Câineni, satul Râu Vadului.  Provine dintr-o familie de oameni în rândul lumii, el mai având un frate mai mic şi un altul care de o lună şi jumătate a plecat la muncă, în Cipru. Casa familiei Crafcic este chiar în spatele Motelului din Râu vadului, unde s-a întâmplat minunea.

Camera cu nr. 13, cu ghinion pentru Rebecca

Cei opt tineri germani, dintre care cinci băieţi şi trei fete, erau studenţi la facultatea de Geografie din Cluj. Ei au venit sâmbătă pe Valea Oltului, au coborât în gara din localitate şi fără a avea o destinaţie anume, au fost îndrumaţi de un localnic la motelul din satul Râul Vadului, locul unde au servit masa şi s-au cazat. Tânăra Rebecca H. (21 ani) a stat foarte puţin cu colegii ei, ea retrăgându-se în camera cu nr. 13 unde a fost cazată. Marian Crafcic, absolvent de liceu şi a unui curs de calificare de bucătar-ospătar, lucra de trei ani la Motelul din Râul Vadului. Nu a creat niciodată probleme, iar sâmbătă el a fost cu câţiva prieteni, cu maşina unuia dintre aceştia, la Sibiu, la discotecă. Când s-a întors, a trecut pe la unitatea unde era angajat şi aruncându-şi probabil ochii prin registru (în zilele când era de serviciu făcea şi oficiu de recepţioner), a mers în camera cu nr. 13, unde Rebecca H. (22 ani) era singură. Sub ameninţarea unui cuţit pe care-l avea asupra lui şi cu care chiar i-a provocat câteva răni pe antebraţe.

S-a lovit la cap când a sărit pe geam, după ce a tâlhărit-o pe studentă

Crafcic a violat-o pe tânăra studentă după care a intenţionat să părăsească camera. S-a întors însă de pe hol şi crezând că tânăra are şi bani mulţi asupra ei, tot sub ameninţare i-a furat 100 de lei, singura sumă ce a avea. A sărit jos, pe fereastră, de la o înălţime de cca. patru metri, provocându-şi astfel câteva escoriaţii în crengile copacilor şi lovindu-se la cap. Crafcic a mers acasă şi s-a culcat. În momentul în care a fost săltat de poliţiştii, ospătarul era... criţă şi nu-şi prea aducea aminte mare lucru. Ieri el a regretat toată tevatura. Poliţiştii din Brezoi l-au reţinut pentru 24 de ore, prin Ordonanţă. Ulterior, Judecătoria Brezoi l-a arestat prevenitv pentru comiterea infracţiunii de tâlhărie şi viol.
D. ├×ÎRCOMNICU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe