Dragoste cu năbădăi sub lamă de cuţit

joi, 17 mai 2007

 Tâlhărie cu iz de amor nebun

Dragoste cu năbădăi sub lamă de cuţit

O partidă de amor dintre o jună neaoşe, de pe la noi şi un şofer turc, s-a transformat într-o tâlhărie sadea, unde chiar tâlharul, în încercarea de a lua şi ultima leţcaie din buzunarul supusului lui Alah, a înjunghiat-o pe amoreza complice la tâlhărie. Parchetul Brezoi-Vâlcea a finalizat rechizitoriul şi l-a trimis pe tâlhar după gratii, dosarul urmând acum să intre pe rolul Judecătoriei Brezoi. Concubina agresorului dar şi “iubita de mucava” a turcului, sunt cercetate în stare de libertate.

Cetăţeanul turc Hikmet K. a făcut o pasiune pentru Cerasela Bianca Grancea, o jună de 17 ani, din localitatea Racoviţa, motiv pentru care ori de câte ori bărbatul era în trecere pe plaiurile noastre mioritice, cei doi puneau de-o întâlnire ca-ntre amorezi. La sfârşitul lunii martie (31.03.a.c.) Hikmet ar fi vrut să facă o cină romantică şi a invitat-o pe fătuca liber profesionistă, la un local. Cerasela a refuzat oferta, şi i-a  propus să meargă, după lăsarea înserării, pe un izlaz, la iarbă verde, într-un loc izolat pe care însă îl ştia ca pe propriile buzunare. Fără să-şi dea sema la ce-ar putea să i se pregătească, turcul a acceptat. În realitate, Cerasela s-a întâlnit în aceeaşi seară cu o altă amică, Bianca Floca, din Avrig, iar aceasteia din urmă i-a venit ideea “măreaţă” de a-l tâlhării pe turc. Pentru a-şi pune planul în aplicare, Bianca a apelat şi la ajutorul concubinului ei, Ion Ursu (36 ani), din Racoviţa-Vâlcea. Cei trei şi-au pus amănunţit planul la bătaie, bănuind că turcul are asupra lui o mare sumă de bani, fiindcă urma să plece din România, în ţara de origine. Ursu şi-a făcut o cagulă dintr-un fes, pentru a-şi masca faţa, iar pentru că cuţitul de bucătărie ce-l avea la domiciliu era unul mai mic, juna amoreză Cerasela a venit cu un “iatagan” mai pe măsură.

„Accident de muncă”  în timpul tâlhăriei

Turcul s-a conformat dorinţei iubitei sale, a mers cu atoturismul pe izlaz şi nici n-au apucat să dea hormonii în clocot, că după cinci minute dragostea s-a transformat în jaf la drumul mare. Procurul Nicolae Popescu, de la Parchetul Brezoi, cel care a întocmit rechizitoriul, ne-a spus: “În autoturismul cetăţeanului turc a pătruns intempestiv, pe uşa din stânga spate, o persoană mascată, de sex masculin, având pe faţă o cagulă confecţionată artizanal dintr-un fes şi un cuţit mare în mână. Agresorul, care ulterior a fost identificat ca fiind Ion Ursu a imobilizat victima cu mâna stângă în zona bărbiei, în timp ce, cu cuţitul aflat în mâna dreaptă şi poziţionat la nivelul gâtului cetăţeanului turc, l-a ameninţat, cerându-i toţi banii. În acest timp i-a luat 300 lei din buzunarul cămăşii, timp în care minora, aflată pe scaunul drepta faţă îl buzunărea prin pantaloni, în căutare de bani”, a spus procurorul care a anchetat cazul. Hikmet a reuşit în altercaţie să-i smulgă cagula de pe cap, iar în învălmăşeala dintre cei doi bărbaţi, cuţitul a rănit-o la mână chiar pe minora “juna amoreză”. În tot acest răstimp, Bianca Floca pendula de la o portieră la alta a maşinii, astfel încât să nu permită niciunuia dintre beligeranţi să iese până nu storc şi ultimul şfanţ din buzunarul turcului.

„Cu două trei palme credeam că îi luăm turcului toţi banii”

Într-un târziu, observând că nu găsesc banii la care speraseră, deşi ştiau că Hikmet este un comerciant prosper, cei trei tâlhari au rupt-o la fugă şi s-au ascuns în pădure. Ca să-şi piardă urmă, cei trei au mers către Avrig, la familia Biancăi Floca. Aproape de locuinţa părintească s-au întors din drum, motivând că mama Biancăi ar întreba-o de soarta celor trei copii minori, şi s-au ascuns din nou în pădure, în comuna Racoviţa. Mama Biancăi Floca a  sunat-o pe mobil şi a rugat-oă pe fiica ei să se predea poliţiei, în timp ce, mama lui Ursu îi aduce pe cei trei copii în gara CFR din Cornet, unde ar fi trebuit să plece cu toţii la Sibiu. Poliţiştii din Brezoi care erau în alertă de gradul zero, mai ales că era vorba de tâlhărirea unui cetăţean străin, au reuşit să-I prindă înainte de a se urca în tren. Minora Cerasela Bianca Grancea, absolvă a cinci clase primare, avea să declare în timpul cercetărilor: “Credeam că dacă îi dăm turcului două-trei palme o să-i luăm toţi banii şi nu o să mai iese tot tămbălăul. Eu i-am ascultat pe cei doi şi am crezut că aşa e bine!”. Tată a trei copii minori, Ion Ursu se află acum după gratii pentru tâlhărie, iar concubina lui şi prietena acesteia sunt cercetate în libertate.

Dorel ├×ÎRCOMNICU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe