Şpârle şi Şopârle

luni, 19 martie 2007

Şpârle şi Şopârle

#  Gică Contra al Vâlcii s-a deconspirat în cele din urmă. Cu răutatea caracteristică oamenilor complexaţi grasul care freacă menta prin presa vâlceană de 16 ani a mâzgălit un articol plin de venin. Nu l-a semnat cu numele său pentru că nu are voi având un contract exclusiv cu o agenţie de presă. Folosind drept ilustrare o poză a unei dudui furate de pe net măscăriciul acesta cu gândul doar la mâncare a semnat cu nume de femeie. Nu-l credeam totuşi atât de complexat să-şi ia ca pseudonim un nume de damă. Zora, inspiri milă deşi nu o meriţi!

# Greşeală monumentală a celor care au organizat „ turneul” electoral în Tetoiu pentru liderul pesedist Mircea Geoană. Acesta a fost de-a dreptul umilit în ultima zi de campanie, vineri, când a fost adus în faţa unui concert organizat de liberali. Peneliştii l-au înconjurat îmbrăcaţi în pelerinele portocali binecunoscute, şi au făcut hora în jurul lui cu steaguri galbene în mâini. Apoi Cristian Buican, consilier judeţean PNL, ia spus direct că a venit degeaba în zonă pentru că oamenii din Tetoiu nu vor vota cu PSD.

# Cel mai bogat patron din presa locală este înglodat în datorii iar redactorii săi transformaţi în agenţi publicitari trăiesc de pe o zi pe alta . Şi speră să-şi recupereze comisioanele pe contractele încasate. Comisioane restante pe câteva luni. Ce naiba o face Petre cu banii că în afară de un jeep prăpădit şi două costume nu are nimic?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe