|vineri, iulie 30, 2021
  • Follow Us!

Şpârle şi Şopârle 

Şpârle şi Şopârle

#  Gică Contra al Vâlcii s-a deconspirat în cele din urmă. Cu răutatea caracteristică oamenilor complexaţi grasul care freacă menta prin presa vâlceană de 16 ani a mâzgălit un articol plin de venin. Nu l-a semnat cu numele său pentru că nu are voi având un contract exclusiv cu o agenţie de presă. Folosind drept ilustrare o poză a unei dudui furate de pe net măscăriciul acesta cu gândul doar la mâncare a semnat cu nume de femeie. Nu-l credeam totuşi atât de complexat să-şi ia ca pseudonim un nume de damă. Zora, inspiri milă deşi nu o meriţi!

# Greşeală monumentală a celor care au organizat „ turneul” electoral în Tetoiu pentru liderul pesedist Mircea Geoană. Acesta a fost de-a dreptul umilit în ultima zi de campanie, vineri, când a fost adus în faţa unui concert organizat de liberali. Peneliştii l-au înconjurat îmbrăcaţi în pelerinele portocali binecunoscute, şi au făcut hora în jurul lui cu steaguri galbene în mâini. Apoi Cristian Buican, consilier judeţean PNL, ia spus direct că a venit degeaba în zonă pentru că oamenii din Tetoiu nu vor vota cu PSD.

# Cel mai bogat patron din presa locală este înglodat în datorii iar redactorii săi transformaţi în agenţi publicitari trăiesc de pe o zi pe alta . Şi speră să-şi recupereze comisioanele pe contractele încasate. Comisioane restante pe câteva luni. Ce naiba o face Petre cu banii că în afară de un jeep prăpădit şi două costume nu are nimic?

Leave a Response