Şpârle şi şopârle

luni, 26 februarie 2007

Şpârle şi şopârle

 

• În perioada 1996 – 2000, directorul unei fabrici de bere şi-a cumpărat mai multe maşini, decât i-ar fi trebuit lui şi familiei. Soţia, fiul, vărul, vara, toate rudele au fost cadorisite cu maşini. Autoturisme de lux la vremea respectivă. Grandomania berarului şef s-a întors în timp împotriva acestuia, care acum este în pragul falimentului.

 

• Simpaticul slăbuţ din fruntea APIA s-a supărat pe sat. Hary are o părere prea bună despre el. Şi de aceea ia foc atunci, când moderatoarea Valeria Tănase îi pune întrebări mai incomode. Chiar aşa – cum vă permiteţi, doamna Valeria, să-l întrebaţi pe haiosul Hary ce face cu banul public?! Nu ştiţi, că, mai nou, omul a privatizat instituţia? Mai întâi a politizat-o şi după aceea a privatizat-o! Frumos!

 

• Fiul bancher al unui deputat este lovit, pe zi ce trece, de o amnezie iremediabilă. Omul „îşi uită“ în fiecare săptămână câte un prieten. Mai mult decât atât, când se întâlneşte cu foştii amici, traversează şi strada. Avem informaţii că amnezia a fost provocată de tatăl acestuia. Prietenii ştiu de ce! Grav va fi când foştii prieteni îl vor uita ei pe „băieţelul lui tăticuţul“.

 

• Mircia Gutău şi Ion Nicolae şi-au intensificat apariţiile pe posturile locale de televiziune. Deşi ratingul acestora este destul de scăzut în prime time când vâlcenii preferă filmele şi meciurile transmise de posturile de televiziune centrale. Peste câteva zile cei doi se vor adresa direct doamnelor şi domnişoarelor cu drept de vot care vor primii mii de flori mărţişoare. Alegerile viitoare par interesante dar am vrea să intre în cursă şi candidatul PSD. Care pare mai interesat de nisip, betoane, cărămizi, contracte.

 

• Un salariat al unui mafiot local ne-a destăinuit tainele operaţiunilor ce aduc profit din afaceri cu maşini vechi, remorci, transporturi, piese auto. În primul rând proptelele din Poliţie sunt de bază. Dacă le ai îţi poţi permite chiar să cumperi remorci furate din România. Le revopseşti le schimbi datele de identificare şi le înmatriculezi. Ce contează că unele sunt asigurate în străinătate.

 

• La ACVARIM mocneşte un puci pentru exmatricularea definitivă din societate a satrapului apei chioare, fostul primar Sorin Zamfirescu. Îmbolnăvit de autosuficienţă şi trimis de frică în concediu medical. Îl compătimim. Nu avem puterea de a-l închide…la pensie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe