Spectacol total la futsal

luni, 29 ianuarie 2007

Spectacol total la futsal

 

faza judeţeană a Cupei României a fost un succes organizatoric al AJF

 

Federaţia Română de Fotbal a fost cea care a solicitat AJF-ului să comunice până pe 5 februarie 2007 numele câştigătoarei fazei judeţene a Cupei României, competiţie care, anul trecut, s-a încheiat cu scandal în finală şi s-a disputat în anonimat în sala de sport a unui liceu vâlcean. De data aceasta, prin grija noii conduceri a AJF, competiţia a fost încă din start un succes. Chiar dacă trebuiau să se înscrie vreo 30 de echipe, chiar dacă 16 au fost cele care au dat scris că vor participa, în final doar 11 s-au prezentat pe „tabloul competiţiei“. Şase dintre acestea au fost nevoite să dispute un tur preliminar.

Aşadar, în cele trei meciuri din optimi s-au înregistrat următoarele rezultate:

Cozia Rm. Vâlcea - Viitorul Frânceşti 6 - 0

Cozia a avut ocazia să dispute meciul de deschidere în compania unei formaţii de la care doar antrenorul Dobrin Ionescu ştia cu ce se mănâncă fotbalul de sală. În schimb, în lotul celor de la Cozia s-au aflat mulţi ex-fotbalişti ai divizionarei B de futsal Distins Rm. Vâlcea.

Topologul N. Bălcescu - Oltul Dăeşti 7 - 1

Tot jucătorii cu experienţă în competiţiile naţionale de futsal au făcut diferenţa. Cruceru şi Văduva au adus victoria echipei patronate de Vali Badea.

Juventus Roeşti - Luncavăţul Popeşti 2 - 13

Aparent două echipe din mediul rural, însă la Popeşti s-au aflat fraţii Fiştogeanu, experimentaţi într-ale jocului de sală, astfel că victoria a stat la îndemâna grupării din comuna primarului Costel Şerban.

Topologul N. Bălcescu - Dinamo Rm. Vâlcea 6 - 5

Acest meci a fost primul din cadrul sferturilor de finală. A fost un meci extrem de echilibrat, cu o eliminare de la Topologul. Doar faptul că Dinamo a ratat în ultimele două minute două lovituri de pedeapsă a făcut ca Topologul să ajungă în semifinală.

Luncavăţul Popeşti - FC Govora 11 - 3

Parcursul surprinzător al trupei din Popeşti a continuat. Govorenii au acuzat şocul participării într-o competiţie ale cărei reguli le erau necunoscute. Prin urmare, Luncavăţul a defilat prin faţa unei formaţii totalmente nepregătite. A surprins, în schimb, la modul plăcut, atitudinea echipei din staţiune, o formaţie mult disciplinată faţă de ceea ce se ştia cu ani în urmă.

Cozia Rm. Vâlcea - Unirea Tric. Goleşti 17 - 5

Se poate spune că, la această competiţie, echipa din Goleşti a fost ruşinea campionatului. Nici nu putea fi altfel, din moment ce a reprezentat singura localitate rurală în care primarul nu este alături de fenomenul fotbalistic. Doar şase jucători goleşteni s-au prezentat şi au jucat cu sportivitate şi, pentru aceasta, merită felicitaţi.

Prima Prundeni - Genesis Lotru Brezoi 6 - 8

Cel de-al patrulea sfert de finală a fost şi cel mai echilibrat. Pe rând, ambele echipe au condus la câte un gol diferenţă. În final, trupa lui Dan Vârtopeanu s-a desprins la două goluri şi a fost decisiv.

S-au calificat aşadar în semifinale echipele Luncavăţul Popeşti, Cozia Rm. Vâlcea, Topologul N. Bălcescu şi Genesis Brezoi. Toate celelalte meciuri s-au disputat după închiderea ediţiei. Vom reveni!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe