Vacanţă la CSM Rm. Vâlcea până-n 8 ianuarie 2007

joi, 14 decembrie 2006

Vacanţă la CSM Rm. Vâlcea până-n 8 ianuarie 2007

La finele săptămânii trecute s-a dat „stingerea“ în Zăvoi, jucătorii vâlceni plecând într-o binemeritată vacanţă. Surpriza plăcută pentru ei a fost aceea că deja li s-au plătit salariile pe luna decembrie a acestui an, precum şi primele restante, unde a fost cazul. Potrivit programului, din anul ce vine, jucătorii beneficiază doar de o singură săptămână liberă, reunirea lotului fiind programată pentru data de 8 ianuarie. Cel mai probabil încă vreo săptămână va fi reacomodarea la efort , iar aceasta se va face la stadionul din Zăvoi, după care se va pleca într-un cantonament, cel mai probabil la Băile Govora.

Alin Bunescu, o soluţie la mijlocul echipei

Săptămâna trecută, înainte de vacanţa în care a intrat CSM Rm. Vâlcea, la stadion au fost verificaţi şi câţiva jucători pe care divizionara B i-ar putea coopta în lot, pentru anul 2007. Dintre aceştia, aşa cum era de aşteptat, o evoluţie bună a avut-o Alin Bunescu, jucător aflat în prezent la liderul Sportul Rm. Vâlcea, din Liga a IV-a. Prestaţia sa a atras însă atenţia şi unor oameni de fotbal din judeţul Argeş, care l-au văzut cu ocazia meciurilor susţinute de selecţionata judeţului nostru cu cea a judeţului vecin, însă Bunescu exclude o plecare în altă parte, spunând că ar prefera să rămână în Zăvoi. Antrenorul secund Mitică Teleşpan, cel care-l ştie pe Bunescu încă de pe vremea când evolua la echipele de copii şi juniori, este de părere că „Vrăjeală“ ar fi o soluţie pentru mijlocul echipei vâlcene.

La banchet a venit, din nou, primarul Mircia Gutău

La mijlocul săptămânii trecute, în compania persoanelor agreate de conducerea clubului, CSM-ul a organizat la cantina de sub Tribuna I o masă festivă destinată oficial jucatorilor, antrenorilor şi sponsorilor, sărbătorindu-se cu acest prilej un tur de campionat încheiat cu bine pentru divizionara B vâlceană. Invitatul de marcă al serii a fost primarul Mircia Gutau, cel care a fost şi anul trecut alături de jucători. Primarul Râmnicului le-a mulţumit jucătorilor pentru evoluţiile bune şi foarte bune din finalul turului. O surpriză de marcă a constituit-o şi venirea ex-preşedintelui Nicolae Dicu, cel care ar putea să-i succeadă fostului vice fiind şi el prezent. E vorba de pedistul Mihai Botea, cunoscut şi ca suporter fidel al echipei. Pentru masa de final, jucătorilor le-a fost pregătit un berbec la proţap, făcut chiar în incinta Bazei Sportive.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • PARTENERI MEDIA

  • © 2023 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe