ŞTIRI ÔÇô fotbal

luni, 4 decembrie 2006

ŞTIRI – fotbal

 

 

Cupa trage cortina pe 10 decembrie

 

Unele echipe credeau că vacanţa de iarnă a venit mai repede, însă Comisia Campionatului a propus încă din toamnă - şi Biroul Executiv a validat - ca optimile de finală să se dispute pe 10 decembrie, dacă terenurile se vor afla în condiţii bune, desigur. Daniel Demetrescu, secretarul general interimar care şi-a făcut foarte bine datoria la Adunarea Generală din 2 decembrie, şi-a încheiat misiunea organizând tragerea la sorţi a meciurilor din Cupă. Conform ROAF, meciurile se vor disputa într-o singură manşă, pe terenul echipei mai slab clasate în ediţia precedentă de campionat. În urma tragerii la sorţi au rezultat următoarele partide:

 

Energia Malaia - Forestierul Băbeni
Dinamo Rm. Vâlcea - Flacăra Horezu
Sportul Rm. Vâlcea - Minerul Berbeşti
CSM II Rm. Vâlcea - Alma Lex Drăgăşani
Unirea Tomşani - Petrolul II Drăgăşani
Olteţul Zătreni - AS Şirineasa
Topologul N. Bălcescu - Luncavăţul Popeşti
Minerul Costeşti - Genesis Lotru Brezoi

CSM-ul îşi amână vacanţa

Echipa de Liga a II-a a Vâlcii nu a intrat, încă, în vacanţă. Conducerea tehnică a decis ca până pe 8 decembrie jucătorii antrenaţi de Costel Pană să mai evolueze în câteva partide amicale. Prima dintre aceste partide a avut deja loc la Craiova, acolo unde, în compania grupării Armata - din Liga a III-a - au terminat la egalitate, scor 0-0. Următorul adversar programat a fost FC Târgovişte. Revenind la vacanţa fotbaliştilor de la CSM să spunem că aceasta va dura o lună de zile, după reunire fiind programat un prim cantonament, cel mai probabil la Govora.

Memorialul Cincă, în ianuarie

Profesorul Emil Ciulei vrea să menţină tradiţia de a organiza în vacanţa de iarnă a elevilor, în Sala Sporturilor Traian din Rm. Vâlcea, o competiţie amicală de fotbal în memoria fostului fotbalist Marian Cincă. Întrecerea ar urma să fie destinată cluburilor de copii şi juniori afiliate la AJF Vâlcea.

FC Govora se-ntăreşte pentru retur

Aflată pe penultimul loc în Liga a IV-a (Divizia D), echipa FC Govora se poate mândri cu faptul că a smuls puncte din partidele de pe teren propriu cu trei dintre pretendentele la câştigarea campionatului. N-a fost suficient, astfel că preşedintele Mihai Ciobanu (foto) intenţionează să mai aducă 4-5 jucători care să contribuie, din retur, la salvarea de la retrogradare a echipei din staţiune.

Dinamoviştii, premiaţi după succesul cu Electra

Cea mai mare surpriză din faza judeţeană a Cupei României a fost furnizată de către echipa Dinamo Rm. Vâlcea, grupare clasată pe locul 5 în ultimul eşalon competiţional. Întâlnind pe Electra Rm. Vâlcea (din Liga a IV-a) chiar pe terenul propriu al ambelor echipe, dinamoviştii s-au impus cu scorul de 3-2, administrând astfel prima înfrângere echipei antrenate de Lucian Giurcă. Pentru că Electra este singura echipă din elita fotbalului judeţean care n-a cunoscut înfrângerea în această toamnă până la meciul cu Dinamo, sponsorul Laurenţiu Mustăţea a decis să ofere prime consistente jucătorilor săi. Acesta e decis să premieze toate victoriile din Cupa României, trasând echipei ca obiectiv calificarea în finala fazei judeţene.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe