Şpârle şi Şoparle

joi, 2 noiembrie 2006

Şpârle şi Şoparle

 

# Ion Nicolae a avut curajul să se intereseze de veniturile directorilor din primărie. Un gest normal de consilier local care aflase că toţi directorii au primit de luni bune un spor de 75 % la salariu pentru aşa zisă implementare a proiectului ISPA de realizare a gropii de gunoi. În sumă brută între 8 şi 14 milioane lei lunar. Directorii au reacţionat mojiceşte redactând un aşa zis protest plin de minciuni. Ce nu ştiu consilierii este că autorii acestui protest semnat de mulţi şefi mai mult din spirit de castă sunt : Diana Dumitru- care a mâncat bani buni din bugetele primăriei sub mai mulţi primari, Nicolae Mesea care a pierdut un proces de miliarde în avantajul firmei lui Prigoană, regele gunoaielor şi consilierul local Romeo Rădulescu unul dintre locotenenţii primarului arestat Mircia Gutău. Dar despre acest subiect vom mai vorbi şi săptămâna viitoare.

# Se pare că până la urmă viceprimarul Monceanu care a declarat în conferinţă de presă că nu va schimba caietul de sarcini pentru licitaţia de pomină pentru publicitate prin presă a făcut exact pe dos. Nu ştim dacă pentru a-i oferi o şansă marelui datornic al presei locale care încearcă pe ocolite să pună mâna pe caşcavalul din bugetul local. Sperăm doar ca nenea Barbu să nu fi căzut în capcana lui Petrică. Şi mai sperăm ca domnul Monceanu să nu ne poarte pică. Nici pentru ce am scris nici pentru ce vom scrie.

# Am trăit să o vedem şi pe asta. Un ziarist care a făcut bani buni din şantaje de presă, nu putem dovedi suma dar putem dovedi şantajele, a ajuns să înfiereze public această practică. Semnând un editorial despre uscăturile din presă şi criticând colegii de breaslă care sunt cercetaţi acum de Poliţie pentru şantaj acest grangure din presa locală încearcă de fapt să se spele de păcate. Mai mulţi politicieni locali l-au înjurat ieri copios după ce i-au citit mizeria. Iar câţiva oameni de afaceri ne-au sunat să ne spună că le este scârbă de editorul şef cu jeep luat din bani murdari.

# Profitând de situaţia de la Cluj unul din directorii Antares, slugă prea plecată a europarlamentarului Becşenescu încearcă să acrediteze ideea, folosindu-se de relaţia de colegialitate cu redactorul şef al unui cotidian, că firmele ANTARES sunt criticate de pesa locală din cauză că Dumitru Becşenescu nu a achesat unui şantaj. Cică unii ziarişti l-au şantajat încă din perioada campaniei electorale pentru a obţine contracte de publicitate. Nu ne simţim cu musca pe căciulă. E posibil ca oamnii lui Petre să-l fi şantajat. După ce nu le-a mai dat bani laudele aduse europarlamentarului s-au transformat în înjuraturi. Noi nu eram pe piaţă în campania din 2004, nu l-am lăudat niciodată, nu avem şi nu vrem contracte de publicitate pentru firmele lui Becşenescu. Au prea mari probleme financiare şi supravieţuiesc , la limita legalităţii, prin artificii contabile şi trafic de influenţă. Şi credite fără acoperire uneori. Nu vrem nici posturi în firmele sale şi nici maşină de serviciu. Vrem doar să-i facem cunoscută adevărata faţă. Şi o vom face.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe