Drumul spre Cupa Cupelor pleacă din Antwerp

joi, 27 iulie 2006

Handbal feminin

 

Drumul spre Cupa Cupelor pleacă din Antwerp

La Viena, la sediul Federaţiei Europene de Handbal, a avut loc tragerea la sorţi pentru stabilirea primelor meciuri din cupele europene sezonul 2006-2007. În urna forului european s-au aflat numele a patru grupări din România, una de handbal masculin şi trei de feminin, printre care şi CS Oltchim Rm. Vâlcea. Pentru toate formaţiile, fiind vorba de un prim tur, sorţii au fost generoşi, echipele din România fiind cotate mai bine şi, automat, favorite în disputele cu adversarele din această manşă.

Iată în continuare ce au decis sorţii:

La handbal masculin, campioana HCM Constanţa va înfrunta echipa italiană Indeco Conversanu şi are mari şanse să învingă pentru a accede spre grupele Ligii Campionilor.

Campioana feminină, Rulmentul Braşov, este favorită certă în dubla cu Madeira Andebol, din Portugalia. Tot la feminin, în Chellenge Cup, clujencele de la „U“ Jolidon vor evolua într-o grupă accesibilă, cu Colegio de Gaia (Portugalia), Zelezniciar Hadzici (Bosnia) şi HC Nuorese (Italia). În fine, CS Oltchim Rm. Vâlcea, în Cupa Cupelor trebuie să treacă de belgiencele de la DHW Antwerpen, partidele urmând a se disputa la jumătatea lunii septembrie. Antrenorul Ghiţă Tadici, când a aflat care va fi adversara, a declarat că ar fi de acord să dispute ambele meciuri în Belgia, convins fiind că fetele noastre se pot califica fără probleme. „Nu acum sunt meciurile grele. Ele vor fi atunci când vin în Cupa Cupelor echipe din Liga Campionilor“, a declarat Gheorghe Tadici, antrenorul principal al echipei vâlcene.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe