Doi muncitori, îngropaţi sub un mal de pământ într-un șantier din județul Vâlcea

miercuri, 6 martie 2024

Potrivit informațiilor furnizate de Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Vâlcea, pompierii militari au intervenit cu succes miercuri, salvând în mai puțin de o oră doi muncitori prinși sub un mal de pământ în timp ce săpau un șanț în comuna Sinești. Sorin Albinaru, purtătorul de cuvânt al instituției, a subliniat că la locul incidentului au intervenit mai multe echipaje de salvatori, inclusiv un container multirisc, pentru a gestiona situația, una dintre victime fiind acoperită total de pământ, iar cealaltă până la nivelul brâului.

Pompierii militari au reuşit să salveze, miercuri, în mai puţin de o oră de la primirea apelului, doi muncitori care au fost surprinşi de un mal de pământ în timp ce săpau un şanţ în comuna Sineşti, potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vâlcea.

Purtătorul de cuvânt al instituţiei, Sorin Albinaru, a precizat că la faţa locului intervin mai multe echipaje de salvatori, inclusiv un containerul multirisc, una din cele două victime fiind acoperită total de pământ iar cealaltă, până la brâu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe