Primarul Mircia Gutau a plecat in vacanta in Thailanda, insotit de 10 tovarasi alesi pe... spranceana!

duminică, 11 februarie 2024

Primarul municipiului Ramnicu Valcea, Mircia Gutau, a plecat intr-o VACANTA de pomina in continentul asiatic, mai exact in exotica Thailanda! Edilul isi incarca bateriile inainte de campania electorala, care se anunta a fi una foarte dura si obositoare. Mircia Gutau nu calatoreste singur in aceasta vacanta, fiind insotit de 10 prieteni alesi pe spranceana, din lumea politica si economica a judetului Valcea si nu numai! Va fi o vacanta, cu multe surprize PLACUTE pentru primar, cel putin asa ne-au spus unii dintre partenerii de relaxare ai lui Mircia Gutau! Asadar, vacanta placuta si ATENTIE la fetele prea frumoase din Thailanda, tara unde aparentele pot sa fie inselatoare! Mesajul este pentru tovarasii primarului! 😛

THAILANDA

În anul 2019 Thailanda a fost vizitată de aproape 40 de milioane de oameni, un număr în creștere față de anul precedent. An de an este una dintre cele mai vizitate țări din lume și nu este deloc greu să îți imaginezi de ce. Insulele cu plajele lor de vis, jungla sălbatică, orașele istorice din nord, cosmopolitul Bangkok, renumitele tarabe cu mâncare de pe stradă sau prețurile extrem de accesibile, toate contribuie la numărul imens de turiști ce aleg Thailanda.

Pentru ce este cunoscută Thailanda?

Thailanda este recunoscută pentru plajele sale uimitoare, oamenii foarte prietenoși, elefanți și pentru masajul thailandez. Alte lucruri pentru care este renumită Thailanda sunt: mâncarea de pe stradă care este mereu delicioasă și extrem de proaspătă, cum ar fi pad thai-ul sau orezul lipicios cu mango, precum și temple pline de istorie, plimbări cu tuk-tuk-ul sau piețe plutitoare.

Pe lângă toate cele de mai sus, în ultimii ani Thailanda este renumită ca și destinație de top pentru căutătorii unei vieți de noapte active, go-go bars, băutură ieftină și petreceri până în zori.

Ce vom face în această vacanță?

Această excursie este mai mult decât o simplă vacanță. Este ceva care se dorește a fi cu adevărat cea mai tare experiență din viața ta. Cele 12 experiențe și aventuri sunt punctul forte al acestei vacanțe și sunt incluse în pachet. Vezi mai jos un scurt video de prezentare cu o parte din aceste experiențe.

Este gândită de așa natură încât să experimentăm lucruri, oameni și locuri cât mai original posibil. Este o vacanță diferită de restul ofertelor agențiilor de la noi din țară. O să încercăm pe cât de mult să mâncăm ca niște localnici, să experimentăm, să ne distrăm și chiar să gândim ca aceștia. De aceea, toată excursia, dar mai ales cele 12 experiențe incluse în pachet sunt gândite în așa fel încât să fie cât mai naturale și nu comerciale.

Cu toate că eu recomand 100% să încerci absolut toate experiențele incluse, acestea nu sunt obligatorii și în cazul în care nu dorești să participi la una dintre ele, mă poți anunța cu o seară înainte și a doua zi vei putea explora singur/ă.

Ziua 1: București – Doha – Bangkok

Vom pleca din București în timpul zilei cu compania Qatar Airways spre Bangkok. După aproximativ 14-17 ore vom ajunge în Bangkok a doua zi. În aceste ore este inclusă și escala din Doha, timp în care vom putea explora aeroportul. Detalii exacte despre ore o să primești cu 2 saptămâni înainte de ziua plecării.

Ziua 2: Piața plutitoare Daemon Saduak și piața Maeklong de pe șina de tren în Bangkok

După ce ne-am odihnit și reîncărcat bateriile, a doua zi ne vom bucura de o experiență culinară de excepție. În această excursie de o zi, vom putea experimenta piața plutitoare Damnoen Saduak și piața de pe șina de tren Maeklong, ambele pline de atracții de neuitat și povești uimitoare.

În cele mai multe cazuri, dimineața o să mergem la piața de pe șina de tren, după care o plimbare cu bărcile lungi timp de o oră pe canalele de la piața plutitoare, luăm prânzul care este inclus și ultima oprire o facem la o fabrică de zahăr de nucă de cocos.

Mai multe detalii despre această experiență culinară autentică poți vedea aici.

Ziua 3: Templele Grand Palace & Wat Pho și plimbare în China Town – Bangkok

În a treia zi vom experimenta ce este mai bun din Bangkok cu acest tur la Templele Grand Palace & Wat Pho și o plimbare prin China Town, care îți va oferi o gustare a amestecului uimitor de contraste pe care acest oraș îl are de oferit. Ce să aduceți: îmbrăcăminte decentă, preferabil pantaloni/fuste lungi.

Mai multe detalii despre această experiență autentică în Thailanda găsești aici.

Ziua 4: Relaxare și Trenul de noapte Bangkok – Chiang Mai

În prima parte din a patra zi, fiecare este liber să facă ce dorește. Fie că te vei bucura de puțină relaxare la piscina hotelului sau vei dori să ieși la o mică plimbare prin cartier este alegerea ta. Există de asemenea optiunea să mergem într-un loc surpriză, cu o priveliște uimitoare.

Din Bangkok către Chiang Mai vom călători cu trenul de noapte care este în sine o experiență foarte frumoasă, dar pentru unii obositoare. Vom pleca de la hotel în jurul după-amiezii cu microbuzul, ne vom bucura de o cafea la un restaurant de lângă gară sau putem chiar mânca. Călătoria cu trenul de noapte nu numai că este o experiență extraordinară, dar este mult mai ecologică decât zborul, mai confortabilă și mult mai eficientă din punct de vedere al timpului. Călătorim totuși la clasa a 2-a, în vagoane de 40 de persoane, cu paturi suprapuse, deci pentru unii poate să existe ceva disconfort.

Mai multe detalii despre călătoria cu trenul spre Chiang Mai găsești aici.

Ziua 5: Check-in, relaxare și lecții de gătit – Chiang Mai

Ajunși în Chiang Mai în jur de ora 7 dimineața, după transferul la hotel, vei avea la dispoziție toată ziua pentru a explora orașul sau a te relaxa. Poți alege să te relaxezi la piscină, să mergi la sala de forță din cadrul hotelului sau să ieși în oraș să începi să cunoști oamenii și obiceiurile lor. Cazarea la hotel se face după ora 14.

Programul de după amiază și seară este rezervat unui curs de gătit, poți vedea mai multe detalii aici.

După curs poți alege să ieși în oraș să te bucuri de viața de noapte cu mențiunea că a doua zi trebuie să fii pregătit/ă dis de dimineață pentru o nouă aventură.

Ziua 6: Sanctuarul Elefanților & Marele Canion – Chiang Mai

În prima jumătate a zilei, vei petrece dimineața ajutându-ne să avem grijă de elefanți. Vom ajunge dimineața devreme la sanctuar și vom începe ziua cu o scurtă introducere despre elefanții noștri, apoi vom continua să-i întâlnim și să-i observăm în timp ce se hrănesc în habitatul lor natural.

După ce vom servi un prânz tradițional Thailandez care este inclus, în a doua parte a zilei, vom merge la Parcul Acvatic Marele Canion din Chiang Mai. Aceasta este o experiență pe care nu vrei să o ratezi dacă iubești aventura, în special săriturile de pe stânci. Punctele de săritură variază în înălțime, astfel încât o să îl poți alege pe cel care îți oferă cea mai mare doză de adrenalină!

Detalii despre această experiență găsești aici.

Ziua 7: Relaxare – Chiang Mai

După aventura la elefanți și săriturile din canion, vei avea la dispoziție toată ziua pentru a explora orașul sau a te relaxa. Poți alege să te relaxezi la piscină, să dormi până târziu sau să ieși în oraș la o masă de prânz locală. Există și posibilitatea de a te duce într-o excursie sau aventură optională.

Programul de seară este la fel de liber, poți alege să ieși în oraș la o mică plimbare sau să te bucuri de viața de noapte cu mențiunea că a doua zi trebuie să fii pregătit/ă dis de dimineață pentru o nouă aventură.

Ziua 8: Rafting pe râul Maeteang – Chiang Mai

Ziua cu numărul 8 va fi tot una plină de aventuri. După aproximativ o oră de mers cu mașina vom ajunge la locul de pornire pentru experiența de rafting pe râul Maeteang. Vei experimenta peste 14 rapide timp de 10 km de rafting în apă și vei simți vuietul râului Maeteang sub barca în care te vei afla. În fiecare barcă gonflabilă în care se află între 4 și 6 turiști se va afla și un ghid local, deci vei fi în siguranță tot timpul. După ce am terminat experiența, ne vom bucura de un binemeritat prânz tradițional Thailandez care este inclus în preț.

Aceasta este, din punctul meu de vedere, experiența de top dintre toate cele 12 și este ceva ce trebuie să încerci. Mai multe detalii despre această experiență găsești aici.

Ziua 9: Relaxare, relaxare, relaxare

După experiența la rafting, care din punct de vedere fizic este destul de solicitantă și poate după o noapte petrecută în oraș, cu siguranță vei avea nevoie de o zi de relaxare. Te poți bucura de piscină sau te poți plimba prin orașul plin de obiective turistice care așteaptă să fie decoperite. Deasemenea și în această zi există posibilitatea de a te duce într-o excursie optională.

Ziua 10: Plimbare cu scuterul sau cu Tuk Tuk-ul în munții din Chiang Mai – bucla Samoeng

O experiență unică, care nu trebuie ratată atunci când ești în Chiang Mai. Vei conduce scuterul de-a lungul unui drum frumos de aproximativ 100 km care trece prin dealuri înalte, jungla verde de papură, plantații de fructe și câmpuri de orez. Se poate opta și pentru un loc în Tuk Tuk (care are șofer) în loc de a conduce propriul scuter.

Carnetul de conducere este obligatoriu dacă dorești să ai propriul scuter, de asemenea o bluză cu mânecă lungă o să fie utilă la altitudini mai mari și pelerină în caz de ploaie. Ca să mergi pe scuter, trebuie să ai experiență de dinainte de cel puțin 2 sau 3 ori cu scuterul.

Pentru mai multe detalii despre experiența cu scuterul sau tuk tuk în Chiang Mai click aici.

Ziua 11: Mic dejun, relaxare și avionul intern Chiang Mai – Phuket

După ultimele două zile de aventuri, vei avea la dispoziție aproape toată ziua pentru a te odihni, relaxa sau explora orașul Chiang Mai pentru ultima dată în această excursie.

După amiaza în jur de ora 16 vom pleca spre aeroport cu mașini private, de unde vom zbura cu o companie internă către insula Phuket – ultima destinație din vacanța noastră.

Ajunși în aeroportul Phuket, după transferul de aproximativ 30 de minute cu un minibus privat către hotel, vom face check-in după amiaza.

Ziua 12: Relaxare – Phuket

Phuket găzduiește mai multe plaje uimitoare. Cu apa ei de smarald și nisipul extrem de fin sau mâncarea stradală delicioasă, insula te așteaptă să o explorezi atât pe timp de zi cât și pe timp de noapte când micul paradis exotic se transformă într-un loc perfect pentru distracție și multă voie bună.

Ziua 13: Excursie privată la insulele James Bond – Phuket

Această experiență conține 10 ore de aventură pură, vom face turul insulelor James Bond.

Vei descoperi peisaje marine uimitoare, contrastate de un turcoaz ireal, nisip alb și stânci de calcar. Marea Andaman oferă una dintre cele mai limpezi ape și viață marină vibrantă din lume. Vom vizita peșteri uimitoare, un sat plutitor unde vom lua și prânzul care este inclus în preț, dar te vei putea bucura și de relaxare pe plaja de pe insula Naka.

Mai multe detalii despre această experiență uimitoare poți găsi aici.

Ziua 14: Plimbare de o jumătate de zi cu microbuzul pe insula Phuket

Ultima experiență din program este o plimbare cu microbuzul pe insula, doar că de această dată vom descoperi atracțiile insulei Phuket. O să avem mult mai multă libertate, ne vom opri când și unde dorim și vom petrece exact cât timp vrem la fiecare atracție de pe insulă.

Ne vom bucura de priveliști la punctul de observare Karon și la punctul cel mai sudic de pe insulă, vom vizita Templul The Big Buddha, după care ne vom opri pentru masa de prânz cu vedere la mare. După prânz o să ramânem la una din plajele de pe insulă, la alegerea grupului.

Pentru mai multe detalii despre experiența cu microbuzul pe insula Phuket click aici. 

Ziua 15: Relaxare și transfer la aeroport – Phuket – Doha – București

Ce îți poate umple sufletul de bucurie mai mult decât să te relaxezi într-un cadru de vis? Cu o carte bună într-o mână și cu o nuca de cocos în cealaltă, bucură-te de plajele captivante ale insulei Phuket și acaparează toata liniștea și „Zen-ul” pe care acest mic univers exotic ți-l poate oferi.

Vom pleca din Phuket în timpul serii cu zborul Qatar Airways spre București unde vom ajunge a doua zi. Detalii exacte despre ore o să primești cu  saptămâni înainte de ziua plecării.

Unde o să ne cazăm?

Colaborez cu mai multe hoteluri în Thailanda și în funcție de numărul final de persoane din grup și cât de repede merg înscrierile, o să aleg unul pentru fiecare locație la care să fim cazați tot grupul. Oricare din hotelurile cu care eu colaborez și la care ne vom caza au ca minim facilitățile de mai jos:

  • cameră de minim 24 mp
  • pat dublu sau simplu
  • piscină în aer liber
  • internet prin Wi-Fi
  • sală de fitness
  • room service
  • aer condiționat în cameră
  • recepție 24hr în limba Engleză
  • sunt de 4 sau 5 stele
  • scor pe Booking.com de la Foarte Bine în sus (8+)

Pentru lista completă de facilități mă puteți contacta. Fotografiile de mai jos sunt de la hotelurile partenere.

Cu ce o să zburăm?

În cele mai multe cazuri pentru zborurile intercontinentale o să zburăm cu Qatar Airways. Pentru zborul intern din Chiang Mai către Phuket o să apelăm la compania Air Asia.

Mai multe detalii despre zborurile intercontinentale o să primești după achitarea tranșei cu numărul doi.

Orice pachet se poate personaliza cu plecare de pe aeroporturi din Germania, Italia, Anglia, Ungaria, Austria, Franța, Italia sau altele.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

3 comments on “Primarul Mircia Gutau a plecat in vacanta in Thailanda, insotit de 10 tovarasi alesi pe... spranceana!”

  1. Orașul Râmnicu Vâlcea arde de sărăcie și oameni care nu au locuințe de la primărie nici după o veșnicie, că nu au de unde să dea șpăgi și unde domnește hoția, escrocheria și corupția la cote înalte
    iar primarul își piaptănă caru la capătul pământului.

  2. Un oraș sufocat de semafoare..iar Murcia își plimbă... prietenii...in Thailanda...sau prietenii îl plimbă pe banii lor în Thailanda...A înceut petrecerile la cârciumă de pe Morilor.. adică face paranghelii...cu electoratul.. masă și băutură...că de a început campania...iar prețul la gigacalorie este 490 lei.. frumos.... așa a înțeles el..că are grijă de oraș..și de problemele orașului.

  3. Toate problemele orașului sunt " rezolvate". S- au schimbat florile și cam atât. Salariile cele mai mici, pensiile cele mai mici, economia la pământ, prețul la încălzire cel mai mare, traiul oamenilor " excelent" A zis sa mai profite acum... Rușine edililor.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe