Nicolae Mîndrescu, candidat AUR la Primaria Dragasani: Spitalul Municipal trebuie dotat cu aparatură modernă, renovarea și dotarea tuturor saloanelor din spital și ocuparea posturilor pe toate secțiile

miercuri, 1 mai 2024
🏥 În prezent, nu există o Unitate de Primiri Urgente la spitalul Municipal Costache Nicolescu din Drăgășani, ceea ce înseamnă că pacienții trebuie să fie transportați la alte spitale din regiune, adesea cu întârzieri semnificative.
Această lipsă de servicii de urgență are un impact grav asupra pacienților. În cazurile de urgențe medicale, fiecare minut contează. Ambulanțele sunt redirecționate către alte spitale, ceea ce duce la timpi de așteptare mai lungi și la o supraîncărcare a resurselor.
🚨 O unitate de primiri urgente la Spitalul din Drăgășani ar rezolva toate aceste probleme.
Ar oferi pacienților noștri acces rapid la îngrijiri esențiale și ar reduce timpul de transport. Includerea unei unități de primiri urgente în Spitalul din Drăgășani este o necesitate pentru comunitatea noastră.
🩻 Pe langă Unitatea Primiri Urgențe, spitalul trebuie dotat cu aparatură modernă, renovarea și dotarea tuturor saloanelor din spital și ocuparea posturilor pe toate secțiile.
Nicolae Mîndrescu, candidat AUR la Primaria Dragasani

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe