Lucian Borta, noul candidat la Primaria Dragasani! Primarul Cristian Nedelcu, schimbat din funcția de președinte al PSD Drăgășani! Și-a pierdut TOTAL susținerea politică!

joi, 8 februarie 2024

Într-o ședință desfășurată marti la Dragasani, primarul Cristian Nedelcu a fost schimbat din funcția de președinte al PSD Drăgășani, iar biroul organizației locale a fost dizolvat.

Toti membrii conducerii PSD Dragasani, inclusiv consilierii locali si cei judeteni, nu-l mai sustin pe Cristian Nedelcu, pe care-l acuza de inactivitate politica si lipsa de rezultate administrative!

Anumite surse vorbesc chiar de retragerea sprijinului politic în cazul primarului din Drăgășani.

Cristian Nedelcu a ocupat de-a lungul anilor poziții-cheie la conducerea Organizației Județene.

Echipa PSD Dragasani s-ar fi orientat deja spre un alt candidat, Lucian Borta.

Lucian Borta este un tanar dezvoltator imobiliar, manager logistica&transport din Dragasani. Iata ce posta acesta in aprilie 2023 pe pagina sa de facebook:

Intentia mea de a ma implica, dedica pentru progresul orasului unde m-am nascut, unde am crescut si unde doresc sa-mi cresc copiii, este deja cunoscuta.
Am inteles ca un lider al PNL Dragasani incearca sa insinueze ca as fi o varianta de candidat pentru acest partid. Eu va comunic in acest context faptul ca nu am avut discutii cu partidele politice si nu sunt afiliat politic!
Imi doresc sa aduc o schimbare in modul de abordare pe care l-am primit in ultimii 30 ani. Imi doresc un oras modern, un oras comparabil cu cele din Europa de vest. Acest lucru vreau sa-l reusim impreuna, dumneavoastra cetatenii impreuna cu mine!
Sunt cu sufletul deschis si va astept pe toti alaturi de acest proiect.
Doar impreuna putem oferi o alternativa reala, viabila, care sa raspunda adevaratelor nevoi ale oamenilor. O alternativa clara, civilizata, pe intelesul tuturor, care sa lupte pentru interesul cetatenilor.
Va multumesc!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe