Indivizii care au incendiat un barbat la Stoenesti s-au ales cu dosar penal

marți, 20 februarie 2024

Polițiștii din județul Vâlcea s-au autosesizat în urma apariției imaginilor în spațiul public. Tinerii implicați au fost identificați și s-au ales cu dosar penal pentru lovire sau alte violențe. Cercetările continuă în acest caz.

„În referire la imaginile în cauză, vă informăm că polițiștii din cadrul Secției nr. 9 Pietrari au identificat persoanele implicate și efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Horezu. Totodată, menționăm faptul că partea vătămată nu a necesitat transport la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale”, a transmis Inspectoratul de Poliție Județean Vâlcea.

VIDEO - Caz revoltator la Stoenesti - Valcea! Un bărbat de 54 de ani din localitate a fost incendiat de trei tineri inconstienti!

luni, 19 februarie 2024
Caz revoltator la Stoenesti - Valcea! Un bărbat de 54 de ani din localitate a fost incendiat de trei tineri inconstienti (cu varste cuprinse intre 15 si 19 ani). Incidentul s-a produs in dupa-amiaza zilei de 13 februarie. Indivizii au crezut ca fac o gluma (PROASTA!), folosind un spray cu gaz sau vopsea si o bricheta, cu care efectiv i-au dat foc bietului om, care a fost luat prin surprindere! Flacara a fost stinsa, dar omul a suferit un atac de panica si a ramas cu traume psihice! Gluma proasta se putea termina cu o tragedie! Politistii din Stoenesti au fost sesizati, dar nu au luat nicio masura legala! Ce parere aveti, domnule comandant al IPJ Valcea?! Familia barbatului incendiat a depus deja o plangere penala! Ziarul de Valcea a intrat in posesia inregistrarii video cu incidentul socant!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe