Consiliul Judeţean Vâlcea, în colaborare cu Primăria Mihăeşti, a anunţat o iniţiativă majoră pentru îmbunătăţirea infrastructurii rutiere locale: construcţia unui nou sens giratoriu în zona Buleta.

Această decizie este rezultatul unor eforturi susţinute, desfăşurate pe parcursul mai multor ani, de către autorităţile locale şi reprezentanţi ai CJ Vâlcea. Într-un efort de a face traficul mai sigur şi mai eficient, intersecţia dintre DN 67 şi DC 128, cunoscută sub numele de “Plute” în zona Buleta, va fi transformată printr-o soluţie modernă de circulaţie - un sens giratoriu.

Conştientizarea nevoii acestui proiect a fost adusă în prim-plan de către directori naţionali şi reprezentanţi zonali, aduşi în zonă de iniţiatorii proiectului pentru a sublinia importanţa sa strategică. Primarul Constantin Bărzăgeanu, un susţinător fervent al proiectului, a colaborat îndeaproape cu CJ Vâlcea, subliniind necesitatea unei intervenţii rapide într-o intersecţie considerată a fi complicată şi periculoasă.

“În vederea realizării investiţiei, în prima şedinţă ordinară din acest an, Consiliul Judeţean Vâlcea a aprobat asocierea judeţului Vâlcea cu localitatea Mihăeşti şi a alocat, în acest scop, banii necesari pentru execuţia lucrărilor”, a precizat Constantin Rădulescu, preşedintele Consiliului Judeţean Vâlcea. Această acţiune reflectă nu doar preocuparea pentru siguranţa cetăţenilor, ci şi o abordare proactivă în modernizarea infrastructurii rutiere.

Acest proiect reprezintă un pas important în îmbunătăţirea condiţiilor de trafic în zonă şi evidenţiază eficacitatea colaborării dintre administraţiile locale şi judeţene în vederea atingerii obiectivelor comune. Cu această nouă realizare, Mihăeşti se aliniază la standardele moderne de siguranţă şi eficienţă în trafic, marcând un nou capitol în dezvoltarea sa urbană.