Mircia Gutau: Voi fi presedinte PSD Ramnicu Valcea si eu voi face lista cu consilierii locali! Este treaba pesedistilor care nu vor sa le fiu eu sef...

marți, 16 ianuarie 2024

Curata democratie la PSD Valcea! Presedintele organizatiei judetene, Constantin Radulescu, a stabilit cam de unul singur, ca Mircia Gutau va fi presedintele PSD Ramnicu Valcea din luna aprilie 2024 (de facto - de maine!). Florian Marin, presedintele votat de pesedistii ramniceni, este pus intr-o pozitie ingrata, ca sa nu spunem ridicola si va trebui sa-si depuna demisia! Iata ce a spus primarul Mircia Gutau, la o emisiune realizata de jurnalista Magda Popescu:

Voi candida din partea PSD la Primaria Municipiului Ramnicu Valcea in 2024 si veti vedea ca vom lua majoritate absoluta. Voi fi presedintele organizatiei municipale, e una dintre conditiile puse de mine. Constantin Radulescu este un om de cuvant si sunt convins ca isi va respecta cuvantul!

La municipiu, lista consilierilor locali o face Mircia Gutau si la Consiliul Judetean, Costi Radulescu, mi se pare corect asa si am stabilit aceste lucruri. Trebuie sa nu ne amestecam unul peste celalalt. Sunt foarte multi oameni valorosi la PSD si la PER, ii vom face sa se cunoasca intre ei. Veti vedea o unitate cum nu a mai fost vazuta in Ramnic! Impreuna cu Constantin Radulescu - suntem un cuplu greu de invins!

Este treaba pesedistilor care nu vor sa fiu presedinte la PSD Ramnicu Valcea si candidat, eu am discutat cu Constantin Radulescu, un om de cuvant cu care am dat mana!

Am facut o analiza pertinenta, eu impreuna cu Costi Radulescu, a reiesit foarte clar ca el va castiga Consiliul si eu primaria - si atunci va fi bine pentru toti cei din jurul nostru!

Niciodata nu au toti loc pe lista, dar toti au loc la masa, daca ati inteles ideea...

Upsss, adica? Poate dezvolta ideea Mircia Gutau, ca nu ne-am prins!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe