Tu știi cum să combini hanoracele cu stil?

joi, 14 decembrie 2023

 

Dacă iubești hanoracele, acesta e momentul tău de a le combina pentru a atrage toate complimentele, dar și pentru a nu face frigul iarna asta.

Cu ce poți purta aceste hanorace de damă? Cu orice! Le poți combina cu fuste, cu salopete, peste rochii, cu diferite tipuri de pantaloni sau blugi și poți opta pentru culori în funcție de gustul tău. Mai jos, te vom ajuta să afli mai multe despre modelele de hanorace pentru damă și îți vom da câteva idei despre cum să le porți, creând look-uri pentru tot felul de ocazii.

Hanoracul este deja mai mult decât o piesă de îmbrăcăminte la care apelăm atunci când nu avem chef să ne îmbrăcăm prea fancy, iar conform tendințelor în materie de modă, acesta este, de fapt, mereu la modă. Indiferent de modelele de hanorace pentru damă, ele pot fi confortabile de purtat acasă, dar și piese elegante, dacă le putem purta afară, combinate cu o jachetă sau o rochie, de exemplu.

Ce modele de hanorace de damă există?

În primul rând, poți găsi hanorace de damă în multiple mărimi, culori și stiluri care te vor ajuta să obții cele mai bune ținute. În mod clar, alegerea unui hanorac va depinde de modelul acestuia și de modul în care vrei să îl porți, deoarece fiecare poate avea un aspect diferit. Modelele pe care le poți găsi sunt:

Hanorace de damă cu glugă fără fermoar: sunt de obicei confortabile, se poartă mai largi un pic, pentru a crea acel efect de oversize. Pot fi purtate cu absolut orice, pantaloni sau fuste. Fiind mai largi, nu sunt recomandate cu salopete, decât dacă și acestea sunt largi, din simplul motiv că s-ar putea să te “strângă” pe sub salopetă.

Hanorace de damă cu glugă cu fermoar: sunt mai ușor de îmbrăcat și de dat jos, datorită fermoarului.

Hanorace de damă fără glugă și fără buzunare: acestea sunt cel mai comun model și sunt foarte versatile atunci când vine vorba de a le combina.

Hanorace de damă cu glugă și jumătate de fermoar: acest model este mai nou apărut, fermoarul său merge de la gât până la mijlocul trunchiului.

Hanorace de damă colorate: pot înveseli orice ținută, mai ales acum, în sezonul rece, când avem tendința să ne îmbrăcăm în culori mai închise.

Hanorace de damă foarte lungi – care pot fi purtate ca o rochie: îți trebuie doar dres sau colanți pe sub ele, o pereche de botine sau bocanci și ținuta este gata!

Hanorace de damă cu paiete, cu imprimeu, cu dantelă și multe alte accesorii.

Așa cum vezi, există atât de multe modele și stiluri de hanorace damă, încât totul depinde de gustul tău atunci când vine vorba de alegerea lor.

De asemenea, te poți juca cu accesoriile care îți compun look-ul pentru a te asigura că acesta este  mai șic sau chiar elegant. În plus, poți opta și pentru țesături precum pielea pentru a combina un hanorac. Spune adio pantalonilor largi când porți hanorace și, mai degrabă, optează pentru niște fuste care să fie mulate, deasupra genunchiului și care pot fi combinate cu un hanorac. Sau o pereche de colanți. De asemenea, nu uita să respecți proporțiile pentru a crea o siluetă perfectă. Când porți un hanorac larg, de exemplu, îmbracă-te cu pantaloni mulați, pentru a subția picioarele.

Dacă nu ești fană hanorace damă largi sau oversized, nu cumpăra modele cu o mărime mai mare. Hanoracele oricum tind să aibă o croială largă și purtarea unui model cu o mărime în plus poate face ca ținuta ta să pară prea neglijentă, mai ales dacă nu îți place stilul acesta oversize. Ascunde-ți formele cu hanorace care nu conțin materiale elastice sau materiale care se pot lipi de corp, dacă nu vrei să iasă în evidență curbele tale. Dacă ești înaltă și subțire, poți purta întotdeauna un hanorac lung pentru ocazii casual. Dacă ești scundă, este de preferat să folosești hanorace scurte. În rest, fă-ți de cap cum îți dorești. Nu uita că trebuie în primul rând să te simți bine ca să arăți bine!

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe