Șeful pieței, Ionuț Nuică, săgeata primarului Mircia Gutău - înfiptă în AUR-ul de la Vâlcea?!

miercuri, 27 decembrie 2023

La Alianța pentru Unirea Românilor au început să se înghesuie și personaje trimise de alte partide sa ia pulsul AUR-ului de la Valcea. Nu aveam, spre exemplu, cum sa nu-l remarcam, la conferința din noiembrie a partidului, pe Ionut Nuica, consilier local PER - in functie, care avea atarnat la gat un mare ecuson, pe care scria: ORGANIZATOR, adica baiatul este deja membru AUR. Interesant este faptul ca tocmai a primit o functie de bos la Piete Prest, institutie din subordinea Primariei Ramnicului, de la primarul Mircia Gutau. Acum, sincer, cui credeti ca ii va fi loial Nuica? Lui Gutau sau lui Viky Mocanu, liderul AUR Vâlcea și candidat la funcția de primar al municipiului Râmnicu Vâlcea?

Așa cum se observă și din comentariile la articolele și postările lui Vicențiu Mocanu, susținătorii AUR își doresc figuri noi în politică, așa cum promovează și George Simion, președintele AUR, la nivel național!

Afacerile sunt grele precum carnea de porc pentru unii! Cam acesta este cazul consilierului PER de la CL Ramnicu Valcea, Ionut Nuica, care a cam zbarcit-o cu afacerile si s-a reorientat profesional spre zona administratiei publice. Nuica nu s-a multumit cu micutul os de ros de la Consiliul Local si a cerut (si primit!) un ciolan serios, mai precis - sefia pieței din municipiul Ramnicu Valcea! Nuica Junior a facut rocada cu experimentatul sef pesedist de la piete, Fane Letu (si el consilier local), care s-a angajat la RAJDP.

Sa speram ca Vicentiu Mocanu, liderul AUR Valcea, va avea capacitatea sa elimine neghina din grau si sa nu cedeze in fata unor personaje compromise si controversate!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe