Primarul din Galicea, Florin Mărăcine, a atras fonduri europene pentru proiectul „Traseu de agrement și echipamente specifice”

joi, 21 decembrie 2023
Galicea se află în lumina reflectoarelor odată cu atragerea de fonduri europene prin intermediul FLAG Lotru – Olt Mijlociu, pentru proiectul ambițios intitulat „Traseu de agrement și echipamente specifice”. Noul traseu de agrement străbate satele Ostroveni, Parcul Comunal (cu piscină), Primăria Nouă, Căminul Cultural Galicea, Valea Râului și Mănăstirea Flămânda, aducând o notă de diversitate în comunitatea locală - anunță impactreal.ro
În spiritul acestei realizări remarcabile, la Galicea, Primăria și Consiliul Local au organizat două evenimente memorabile pentru locuitori. Astfel, miercuri, 20 decembrie 2023, și marți, 26 decembrie 2023, vor rămâne în istoria comunității ca zile de sărbătoare și bucurie.
 Programul de miercuri a fost un adevărat festin cultural:
La ora prânzului, Parcul Zăvoi a devenit gazda tradițiilor și artei culinare galiceane, dar și a delicateselor din zona FLAG Lotru – Olt Mijlociu. Apoi a continuat cu un concurs de ciclism pentru cei dornici de adrenalină. Iar după-amiază, la Căminul Cultural Galicea, a avut loc un concert de colinde de excepție susținut de artiști consacrați precum Anamaria Iorga, Ionela Petria și Alin Pavelescu.
 Evenimentul nu s-a oprit aici! Marți, 26 decembrie 2023, aduce în prim-plan Corul „Vocea Topologului” cu un concert de colinde care va începe la ora 15:30 la Căminul Cultural Galicea.
La Galicea, prin acest proiect, se îmbină investițiile europene cu evenimente cultural-artistice de excepție. Un impuls puternic pentru comunitatea locală și o promisiune pentru un viitor plin de prosperitate și bucurie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe