(VIDEO) Un taximetrist de la Bolt din Ramnicu Valcea a impuscat 2 rromi agresivi!

luni, 13 noiembrie 2023

Incident violent la Ramnicu Valcea, in seara zilei de duminica, 12 noiembrie. In zona Tic Tac din municipiu a avut loc o altercatie verbala intre un taximetrist Bolt si un grup de persoane de etnie rroma, in stare de ebrietate (conform surselor din Politia Valcea), care ar fi hartuit-o verbal pe fiica soferului de taxi.

Rromii au reactionat violent si l-au agresat pe taximetrist, care - in legitima aparare, asa cum se observa si pe inregistrarea video - a folosit un pistol neletal de tip air soft. In urma incidentului 2 persoane au ajuns la spital, cu rani ușoare. Politistii cerceteaza cazul, fiind deschis un dosar penal.

Vom reveni cu amanunte!

Comunicatul IPJ Valcea

*IPJ Vâlcea*

În urma apariției în spațiul public a unui video în care este prezentată o altercație între mai multe persoane, Compartimentul Relații Publice din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Vâlcea este abilitat să comunice următoarele:

La data de 12 noiembrie a.c., ora 21.33, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Râmnicu Vâlcea au fost sesizați prin apel SNUAU 112 despre faptul că pe o stradă din municipiu ar fi avut loc o altercație între mai multe persoane.

În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit faptul că, pe fondul unui conflict spontan un bărbat, de 35 de ani, din municipiul Râmnicul Vâlcea, ar fi fost agresat fizic de alte 3 persoane, moment în care acesta ar fi folosit o armă neletală provocându-le astfel leziuni, care au necesitat îngrijiri medicale.

Cele 4 persone au fost conduse la sediul poliției, în vederea audierii.

În cauză, polițiștii continuă cercetările, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Râmnicu Vâlcea, pentru săvârșirea infracțiunilor de lovirea sau alte violențe și distrugere, în vederea documentării întregii activități infracționale, urmând să fie luate măsurile legale care se impun.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

One comment on “(VIDEO) Un taximetrist de la Bolt din Ramnicu Valcea a impuscat 2 rromi agresivi!”

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe