Transformă-ţi casa cu doar 350 de lei: iată cum

vineri, 17 noiembrie 2023

 

Nu este absolut necesar să începi lucrări de renovare pentru a face mici schimbări de bun-gust la tine acasă. Îţi poţi transforma casa într-una mai modernă şi mai primitoare chiar şi cu un buget limitat. Astăzi, este mai simplu că niciodată.

Iată cum să dai un suflu nou amenajării interioare din casa ta cu doar 350 de lei:

Autocolant pentru mobila: 30 de lei

Nu trebuie neapărat să achiziţionezi piese noi de mobilier pentru a face o schimbare în amenajarea casei, ci le poţi da un suflu nou celor pe care le ai deja. Nici măcar nu vei avea nevoie de o sumă mare de bani. Cu ajutorul unei role de autocolant pentru mobila poţi să dai refresh mobilierului de care te-ai săturat sau pieselor ce crezi că s-au demodat.

Autocolantul pentru mobila se găseşte uşor, atât online, cât şi în magazinele de bricolaj. Vei găsi o mulţime de modele, cu texturi şi culori diferite, astfel încât să ai de unde alege chiar şi atunci când nu ştii exact ce ţi-ai dori.

Colantarea pieselor de mobilier pe cont propriu se poate transforma într-un proiect DIY, numai bun pentru zilele ploioase în care te plictiseşti.

Preţul aproximativ pentru 3 metri de autocolant este de 30 de lei, însă este important să măsori cu atenţie mobilierul pe care vrei să-l colantezi înainte de a pleca la cumpărături.

Lumânări parfumate: 50 de lei

Dacă îţi doreşti să creezi o atmosferă cozy şi relaxanta acasă, nu ai nevoie de investiţii prea mari. Poţi începe cu câteva lumânări parfumate, pe care să le aşezi pe măsuţa de cafea, în balcon, în dormitor sau chiar în bucătărie.

Cu 50 de lei vei achiziţiona uşor mai multe lumânări parfumate, mai ales că preţul unui astfel de produs porneşte de la câţiva lei.

Lumânările nu reprezintă doar piese de decor excelente, ci te pot ajuta şi să parfumezi plăcut casa, fără să mai fie necesar să achiziţionezi odorizante de cameră sau parfumuri de casă.

În cazul în care ai chef de un proiect fun DIY, poţi să îţi creezi propriile lumânări parfumate acasă, cu doar câteva ingrediente. Ai nevoie de fulgi de ceară de soia, fitil, uleiuri esenţiale şi de un recipient pentru lumânare. Găseşti online o mulţime de tutoriale care să te îndrume, însă nu uita să pui siguranţa pe primul loc. Lumânările nu trebuie niciodată să ardă nesupravegheate sau în apropierea produselor inflamabile.

Rame foto: 50 de lei

Ramele foto sunt decoraţiuni simple, dar de efect, pe care le poţi folosi pentru a transforma atmosfera camerei de zi sau a dormitorului. Cu un buget de 50 de lei poţi să cumperi mai multe rame foto de dimensiuni standard, precum cele 10x15, pe care să le foloseşti pentru noptiere, etajere său birou. Foloseşte poze cu cei dragi, poze din vacanţă sau chiar cadre din natură.

O lenjerie de pat: 150 de lei

O lenjerie de pat nouă poate schimba complet dormitorul, unde mai pui că te vei odihni mai bine dacă alegi materiale de calitate, prietenoase cu pielea. Alege lenjerii de pat din bumbac, în nuanţe neutre, fără prea multe inserţii sau aplicaţii. Cu 150 de lei poţi achiziţiona uşor o lenjerie de pat de calitate, mai ales dacă optezi pentru shopping online.

Perne decorative pentru living: 70 de lei

Ca să dai un suflu nou camerei de zi, alege perne decorative pe care să le aşezi pe canapea, pe fotolii sau chiar pe jos. Preţul unei perne decorative porneşte de la 10-15 lei, aşa că un buget de 70 de lei îţi va permite să achiziţionezi mai multe modele. De asemenea, mai există varianta de a opta pentru perne de scaun, pe care să le foloseşti pentru a înviora mobilă de balcon sau de birou.

Inspiră-te din ideile de mai sus pentru a transforma complet atmosfera din casa ta, cu ajutorul decoraţiunilor şi accesoriilor precum pernele decorative, ramele foto sau lumânările parfumate.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe