Percheziții în Vâlcea la persoane bănuite de evaziune fiscală

miercuri, 15 noiembrie 2023

Poliţiştii vâlceni au făcut mai multe percheziții la persoane bănuite de evaziune fiscală. Aceștia au făcut verificări în județele Vâlcea, Maramureș și Iași. Au fost puse în executare 2 mandate de aducere, persoanele implicate urmând să fie conduse la audieri.

Cercetările au vizat “suspiciuni privind săvârşirea unor infracţiuni de evaziune fiscală, săvârşite în perioada iulie 2022 – 2023, referitoare la sustragerea, de către administratorii unei societăţi comerciale, de la efectuarea inspecţiei fiscale prin cesionări succesive şi omiterea evidenţierii în actele contabile a veniturilor realizate, fiind cauzat bugetului de stat, un prejudiciu în cuamtum de 2.157.497 lei”.
Urmărirea penală se efectuează de către ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul IPJ Vâlcea — Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vâlcea, beneficiind de sprijin din partea lucrătorilor de poliţie din cadrul IPJ Maramureş, IPJ Iaşi şi Serviciul de Acţiuni Speciale Vâlcea.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe