Medicul Oana Robescu de la UPU Pediatrie - Spitalul Județean Vâlcea, acuzată de INCOMPETENȚĂ!

sâmbătă, 18 noiembrie 2023
Pentru ca pe grupul de mămici de pe facebook nu mi s-a aprobat aceasta postare, o las aici! Și îmi doresc sa ajungă la cât mai multe persoane!!! Dați un share, va rog!
Ma gândesc ca fiecare are dreptul la o părere și ma mai gândesc ca recenziile au fost introduse pt a împărtăși experientele noastre. Da, sunt de acord ca oricine are drept la replica și mi se pare penibil ca medic sa stai sa răspunzi recenziilor proaste cu astfel de comentarii, asa cum a făcut-o doamna doctor.
Voi credeți ca este normal sa primești un astfel de răspuns la o recenzie?
Pe aceasta cale as vrea sa ii aduc doamnei, ROBESCU Oana niște lămuriri.
1. De competenta ce ești nu ai vrut sa te uiți sau sa pui mana pe copilul meu în UPU și ai refuzat sa faci ecografie în momentul în care colegul chirurg, pe care l-ai chemat după multe insistente, te-a întrebat dacă o poți face! (încă ma întreb de ce, din moment ce tu ești competenta, sau competentele tale sunt numai când deschidem portofelul și venim la cabinetul privat?!) - fiind a doua experienta neplacuta cu tine, cred ca pot sa îmi spun părerea legat de serviciile și competenta ta!
2. Nu îmi dădeam ochii peste cap, plângeam în hohote și te imploram măcar să-ți întorci privirea spre un băiețel de 2 ani jumate, fiindcă îmi leșina copilul în brate de durere
3. Nu instig la nimic, îmi spun părerea despre un medic care cheamă jandarmii sa o dea afara pe una de 1.58 m, care ii vorbea cât putea ea de frumos printre lacrimi și suspine cu un copil în brate - nu-mi sta în caracter sa vorbesc urat nimanui.
4. Se vede cu ochiul liber ca te-ai forțat sa te educi
5. N-am avut nicio sceneta, ca nu vine nimeni de drag la urgente, ca la teatru
6. Copilul care "du-te draga de aici ca nu se moare din constipație", avea glob vezical, hematurie și ce crezi CANCER DE PROSTATA
7. Nu venisem la piață ca să stam la taclale, venisem la camera de garda fiindcă aveam o urgenta și copilul meu trebuia văzut de urgenta de un medic, pana am intrat la tine îmi leșinase de 2 ori în brate, la taclale stai matale cu cine te tragi de șireturi!
8. Tocmai, am dăruit altora ce am în suflet și în minte, informații despre experienta mea cu tine MEDICUL ROBESCU OANA, era a 2a oara când ne întâlneam, la cabinetul privat i-ai pus un diagnostic gresit, neșansa a făcut sa ne întâlnim și la UPU, când starea copilului meu era grava!
9. Din cei 800 de copii consultați lunar, 799 se duc în alta parte, garantat!
10. Ești microscopica, ai stat sa dai replica cu scuze pt fiecare recenzie proasta pe care ai primit-o. Bate-o vina de tehnologie, ți-ai închis și pagina cabinetului! Prea multe recenzii proaste?
11. Faptul ca tu nu l-ai consultat la timp pe fiul meu, a complicat lucrurile!
Faci din cea mai nobila meserie ștergar!
Poate cineva din conducerea spitalului județean Vâlcea va vedea aceasta postare și data viitoare când va mai fi un loc vacant pentru medic pediatru, vor pune în balanta și calitatea, nu doar cantitatea. Culmea, în alte orașe se poate sa fii tratat cum trebuie, nu vorbesc de alte țări!
Corina Lica (facebook.com)
Demn de remarcat ca nu este primul caz in care medicul Oana Robescu este reclamata de parintele unui copil:

SITUAȚIE ȘOCANTĂ: O mamă a reclamat un medic din Vâlcea că i-a bruscat copilul la consultație

Situație revoltătoare la Spitalul Județean Vâlcea. Un copil de 4 ani și jumătate a fost agresat de către un medic în timpul unui consult. Mama micuțului a fost cea care a făcut reclamația, după ce a observat că acesta are urme de sânge și zgârieturi.

Asteptam punctul de vedere al managerului SJU Valcea, dr. Dan Ponoran, si pe cel al presedintelui CJ Valcea, Constantin Radulescu, referitor la aceasta situatie, dar si la NENUMARATELE situatii in care UNII dintre medicii de la UPU Valcea ii umilesc efectiv pe pacienti, vorbindu-le urat si avand un comportament nedemn de meseria de medic. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe