Alternative pentru iPhone 15

vineri, 10 noiembrie 2023

Cu toate avantajele sale, cel mai recent dispozitiv de la Apple rămâne în continuare un produs premium pe segmentul de piață de nivel înalt. Dar pe piață sunt multe alte modele care nu sunt mai rele și, dacă chiar și puțin mai slabe, atunci sunt cu siguranță mai ieftine. În acest text vă vom prezenta în detaliu alternative mai accesibile la cel mai recent iPhone 15.

  • Samsung Galaxy S23 256GB Black (SM-S911/DS)

Seria Galaxy S  de la Samsung acționează în mod tradițional pe piața smartphone-urilor ca principal antagonist pentru iPhone-urile din lumea Android. Cei de la misterfix  specializati in reparatii telefoane Iași spun  Galaxy S23 în acest sens este soluția de top care poate fi oferită de un dispozitiv care rulează un sistem de operare mobil de la Google, și care display-uri sunt destul de calitative

Conține și echilibrează cele mai avansate componente din punct de vedere tehnologic la momentul actual - procesorul Snapdragon 8 Gen 2, 8/256 GB RAM și memorie permanentă și un set impresionant de camere de 50+12+10+tof MP.

În ceea ce privește performanța, Galaxy S23 cu siguranță nu este inferior iPhone 15, iar din punct de vedere al autonomiei poate da rezultate și mai bune - până seara dispozitivul de la producătorul coreean va păstra mai bine încărcarea bateriei în timpul utilizării active.

  • HUAWEI P60 Pro 8+256GB Rococo Pearl

Chinezul HUAWEI a parcurs un drum lung și sistematic către stabilirea hegemoniei sale în domeniul fotografiei mobile. Și chiar acum, modelul Huawei P60 Pro se află în topul celor mai bune telefoane cu cameră conform portalului autoritar DxOMark.

Setările camerei oferă multe moduri diferite pentru aceasta - de la noapte la ultra-macro. Însă, pe lângă senzorii foto de vârf, dispozitivul are un design extraordinar, care folosește un strat perlat. Iar ecranul este o matrice OLED luminoasă curbată, cu o rată de reîmprospătare de 120 Hz, o diagonală de 6,67 inci și o rezoluție mare de 2700 pe 1200 pixeli.

  • Xiaomi 13T Pro 12/256GB Black

Smartphone-ul are caracteristici echilibrate și poate oferi calitate maximă pentru prețul său. Astfel, în carcasă se folosesc materiale premium - ceramică și sticlă. Platforma este construită pe un chipset Dimensity 9200+ cu opt nuclee productiv și puternic de la MediaTek. Împreună cu 12 GB de memorie RAM, este gata să rezolve probleme de orice complexitate - de la comunicațiile de zi cu zi până la cele de înaltă specializare în software profesional special. 256 GB sunt furnizați pentru stocarea fișierelor pe stocarea internă.

  • Realme GT3 240W 16+1TB Pulse White

Realme GT3 este un flagship complet unic. Se deosebește de alte modele de top prin două caracteristici originale pe care nu doar iPhone-urile, ci și membrii de partid din tabăra Android nu le au.

Prima este încărcarea inclusă de 240 W. Da, într-un moment în care iPhone-urile sunt livrate fără sursă de alimentare, chinezii de la Realme au pus o bandura puternică în cutie pentru a restabili capacitatea bateriei de la priză. Iar indicatorul de 240 W în acest sens este decisiv, pentru că de la 0 la „sutime” smartphone-ul se încarcă în doar 10 minute. Și asta schimbă totul. În astfel de situații, puteți, în principiu, să nu vă mai faceți griji pentru faptul că telefonul ar putea muri într-o zi. Cu excepția, poate, a cazului în care te pierzi undeva în tundra, dar într-o astfel de situație aceasta va fi cea mai mică dintre problemele tale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe