Vicentiu Mocanu (Verotherm) a primit „Diploma de Excelență” la Gala Economiei Vâlcene

marți, 17 octombrie 2023
Cu recunoștință și bucurie, dorim să vă mulțumim pentru încrederea neclintită pe care ne-ați acordat-o în ultimii ani. Cu susținerea voastră, Verotherm a reușit să rămână pe locul 1 în topul firmelor din Vâlcea timp de trei ani consecutivi. Această realizare a fost onorată la „Gala Economiei Vâlcene”, eveniment organizat de Camera de Comerț și Industrie Vâlcea, unde am primit cu mândrie „Diploma de Excelență”.
De asemenea, nu putem trece cu vederea contribuția neprețuită a echipei noastre de angajați. Suntem profund recunoscători pentru eforturile și angajamentul lor față de misiunea noastră.
Încrederea voastră și angajamentul echipei noastre sunt motoarele care ne împing să continuăm să creștem și să evoluăm. Acesta este doar începutul călătoriei noastre, atât pe planul afacerilor, cât și în ceea ce privește angajamentul nostru față de comunitatea noastră. Vrem să ne implicăm și mai mult în proiecte umanitare și sociale care să ajute locuitorii Vâlcei să se bucure de un viitor mai bun.
Vă mulțumim încă o dată pentru încrederea voastră necondiționată și promitem că vom continua să muncim din greu pentru a vă servi și a face o diferență semnificativă în viața comunității noastre.
Vicentiu Mocanu, director general Verotherm

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe