Scandal între două legende ale handbalului românesc. Patricia Vizitiu nu vrea să mai audă de Cristina Neagu după 30 de ani de prietenie. Ele au fost colege la echipa națională, dar și la Oltchim Râmnicu Vâlcea. Acestea au locuit împreună, au împărtășit victoriile, dar și eșecurile. Sportivele au fost de nedespărțit, dar acum, situația s-a schimbat radical.

Unul dintre sponsorii Cristinei Neagu lucrează la un proiect despre cariera celei mai bune handbaliste române din toate timpurile. El a invitat-o pe Patricia Vizitiu la o filmare pentru a discuta despre prietena ei, dar aceasta a refuzat. Sportiva a declarat că nu mai are nicio legătură cu Cristina și că nu își mai dorește să vorbească despre ea.

„Nici nu a vrut să audă, le-a spus producătorilor că ea și Cristina nu mai au absolut nimic de împărțit și că este exclus ca ea să vină la filmare. Nu a cedat în ciuda insistențelor celor de la compania austriacă, ba a părut chiar supărată, semn că o deranjează când cineva îi aduce aminte de cea care i-a fost ca o soră timp de 30 de ani”, au spus surse apropiate handbalistelor pentru Cancan.

Legenda handbalului, înjurată de fani

Recent, Cristina Neagu a fost înjurată și de fani după meciul CSM București – Rapid. Sportiva a declarat că aceste cuvinte urâte nu înseamnă nimic pentru ea și fiecare om are dreptul să spună ce vrea. Ea consideră că asta spune mult despre educația și caracterul lor.

„Pentru mine, ei nu înseamnă absolut nimic! Pentru mine nu e dureros. Asta spune totul despre caracterul lor. Eu nu am ce să comentez. Asta spune totul despre ei. Știți foarte bine ce fel de galerie este…

În lumea asta, oricine poate fi suporterul oricărei echipe, atât timp cât o faci cu mândrie și fair play. Că eu țin cu o echipă de fotbal care nu e pe placul lor… Pe mine nu mă interesează ce cred ei. Dacă ei că cred că e frumos să vii într-o sală în care sunt atâția copii și să adresezi injurii… Repet, asta spune mult despre educația și caracterul lor”, a spus Cristina Neagu.