Virgil Pîrvulescu îi sfidează pe colegii liberali și pe șeful de partid, Cristian Buican!

miercuri, 16 august 2023

Viceprimarul liberal Virgil Pîrvulescu îi sfidează cu nonșalanță pe colegii liberali în multe dintre aparițiile publice. Controversatul ipochimen îi dă cu tifla inclusiv liderului liberal Cristian Buican, președintele PNL Vâlcea, într-un interviu recent în care afirmă că PNL nu va obține majoritatea primăriilor din Vâlcea (așa cum are acum):

Credeți că va reuși PNL din nou să obțină majoritatea primăriilor din Vâlcea?

Virgil Pîrvulescu: Exclus. În ultimul timp, PNL a avut de suferit. Nu știu care este modalitatea prin care se poate reinventa, ca partid. Eu m-am delimitat de acțiunile politicianiste și candidez în numele meu, Virgil Pîrvulescu, nu răspund pentru deciziile politice care se iau pe la nu știu ce nivel, este cu totul altceva în cazul meu, și parcă am anticipat zona aceasta în care s-a ajuns, în care se creează mult disconfort pentru oameni. 

Citiți AICI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

One comment on “Virgil Pîrvulescu îi sfidează pe colegii liberali și pe șeful de partid, Cristian Buican!”

  1. Acest agarici , cu scoala facuta la bariera , nici nu trebuie bagat in seama. Este in postura de , “prostul nu e prost destul daca nu e si fudul”. Cine la cultivat si promovat sa se spele cu el pe cur nu pe cap. Vomitivul - caci asta este sentimentul cind il vezi si asculti , de greata - este nimeni in parc , fara sa realizeze cit de batut este. In cap si de soarta. Ultima prestatie la iarba verde , demonstreaza cit de limitat si de mindru este , ca este tolomac. Este genul de nevertebrata pe care le-au promovat pnl-ul ca sa umileasca romanii. In acest caz este vorba despre ramniceni.
    Se lauda ca este de neinlocuit , ceea ce face un mare deserviciu si asa subredului partidulet. Este o vorba romaneasca care se potriveste ca o manusa lichelei si anume: “libidinosul nu este prost , este o frumusete de prost”. Stiti care este metoda de a scapa de javra. S afie controlat la avere si nici 10% nu poate justifica.
    Sau mai marii sefi ai mafiei galben portocalii au imbracat deja pantalonii maro?

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe