Sparle si soparle, 21.08.2023

luni, 21 august 2023
  • Consilierul județean PNL Gheorghe Folea a încasat anul trecut suma totală de peste... 4 (patru!) miliarde de lei vechi, din care, cea mai mare parte din dividende de la firma Folea Medfam SRL din Orlești, pe când soția lui a ridicat peste 2,4 miliarde de lei vechi (cea mai mare pondere a fost din veniturile de la Spitalul Județean Vâlcea), conform declarației de avere. Proprietățile lui Gheorghe Folea mai cuprind 6 locuințe - 2 apartamente în Râmnicu Vâlcea, unul în Cluj Napoca, unul în Maramureș, două case de locuit (în Orlești și Râmnicu Vâlcea), plus trei terenuri intravilane și un spațiu comercial în Orlești. În 2020, Gheorghe Folea a fost trimis în judecată de Parchetul de pe langa Tribunalul Vâlcea pentru comiterea în concurs real şi formal a infracţiunilor de fals intelectual în formă continuată, favorizarea făptuitorului, inducerea în eroare a organelor judiciare şi mărturie mincinoasă.

 

  • În ditamai municipiul Drăgășani NU există o farmacie cu program non-stop! „Pe la miezul nopții, un cetățean din Drăgășani care se confrunta cu o problemă acută de sănătate, m-a contactat pentru a mă întreba de unde ar putea achiziționa medicamentele necesare pentru ameliorarea/tratarea/vindecarea problemelor apărute. I-am spus că, din păcate, nu avem o farmacie cu program non-stop în Drăgășani și i-am recomandat ca, dacă nu găsește medicamentele necesare în timp util, să acceseze serviciul de urgențe al Spitalului Municipal. A mers la spital si o asistentă foarte amabilă și profesionistă i-a acordat asistența medicală necesară. Voi relua demersurile pentru a vedea în ce măsură putem avea un serviciu farmaceutic non-stop și în Drăgășani”, a dezvăluit consilierul local USR Marian Roșca.

 

  • Societatea CET Govora anunţă toţi consumatorii racordaţi la sistemul centralizat de încălzire că, începând cu data de 21 august 2023, nu se mai primesc cereri de intenţie pentru deconectare sau debranşare. Reprezentanții CET Govora aduc la cunoştinţa consumatorilor săi faptul că, în vederea pregătirii reţelelor de distribuţie agent termic pentru încălzire în noul sezon de iarnă 2023-2024, societatea va proceda la încărcarea instalaţiilor de alimentare cu energie termică pentru realizarea probelor la rece şi la cald începând cu data de 1 octombrie 2023.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe