Patronul „căminului de bătrâni” Bio Casanova, Constantin Dumitrescu, PROTECȚIE de la nivel înalt?! Regionala OPC Craiova si procurorii valceni dau din umeri si inchid ochii la neregulile vizibile si din... avion!

joi, 13 iulie 2023

Cu un tupeu fără margini, Constantin Dumitrescu, proprietarul „căminului de bătrâni” Bio Casanova, a ținut autoritățile statului la... poarta

Județul Vâlcea nu putea rămâne în afara scandalului azilelor groazei!!! Cu un tupeu fără margini, Constantin Dumitrescu, proprietarul „căminului de bătrâni” Bio Casanova, a ținut autoritățile statului (printre care și prefectul Mihai Oprea) la poartă, timp de câteva ore, asta sub privirile a milioane de români care se uitau siderați pe posturile naționale de televiziune. În intervențiile sale telefonice, prefectul mai mult s-a bâlbâit, semn că nu și-a „făcut temele”, iar rezultatul s-a văzut marți seara, când autoritățile statului au plecat de la azilul de bătrâni... cu coada între picioare. Îi spunem noi prefectului Oprea ce trebuia să transmită opiniei publice clar și fără echivoc: ordinul privind controalele la azile a venit direct de la primul ministru, care a cerut verificări la TOATE centrele sociale din țară, private sau de stat. Cât despre patronul Dumitrescu, putem sa spunem ca incaseaza de ani de zile peste 150.000 lei noi lunar de la cei 40 de pensionari ai stabilimentului....

Patronul „căminului de bătrâni” Bio Casanova, Constantin Dumitrescu, PROTECȚIE de la nivel înalt?! Regionala OPC Craiova si procurorii valceni dau din umeri si inchid ochii la neregulile vizibile si din... avion!

Foarte grav este ca sefii de la Craiova ai inspectorilor OPC Valcea, care au fost in control la caminul cu probleme, s-au transformat in avocatii controversatului Dumitrescu, declarandu-le ziaristilor ca rapoartele institutiilor de control au fost intocmite eronat! Declaratii destul de dubioase si oarecum partinitoare ar fi fost date si de conducerea Parchetului Ramnicu Valcea, asa cum au notat jurnalistii de la adevarul.ro! Ceva e putred in... Valcea! Foarte putred!

 

Sursa foto si video: Antena 3 Valcea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe