Opt persoane rănite după ce două mașini s-au ciocnit în Vâlcea

duminică, 4 iunie 2023

Opt persoane au fost rănite, dintre care două grav, într-un accident de circulație care a avut loc pe DN 64, în localitatea Ionești din județul Vâlcea. O altă persoană, ruda unui rănit a suferit un atac de panică.

Salvatorii din cadrul ISU Vâlcea au fost solicitați la un accident rutier produs în localitatea Ionești, sat Fiscalia, pe DN 64. În zona menționată s-a produs coliziunea a doua autoturisme în care se aflau 8 pasageri. La fața locului intervine o autospecială de stingere cu modulul de descarcerare si un SMURD de la GI Dragasani - anunta gds.ro

Opt persoane rănite în accident, două sunt în stare gravă

La fața locului s-au constatat că un numar de 8 persoane evaluate au suferit leziuni, acestea primind îngrijiri medicale la locul interventiei. Circulatia se desfasoara pe un singur sens (Rm Valcea -Dragasani).

Potrivit bilanțului final, sunt nouă victime din care 8 provenite din accidentul rutier și un apartinator cu atac de panică. Doua sunt considerate grave. Cinci dintre ele au fost transportate la UPU de către trei ambulanțe și un echipaj SMURD. ALte patru victime sunt evaluate la fața locului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe