Sparle si soparle, 02.05.2023

luni, 1 mai 2023
  • O altă „idee” a viceprimarului liberal Virgil Pîrvulescu care... a eșuat lamentabil! Printr-o inițiativă intitulată pompos „Homecoming”, Pîrvulescu vroia să readucă acasă tineretul vâlcean care a plecat în alte zone mai primitoare. Urma chiar să se organizaze un chef monstru la un restaurant de la periferia Râmnicului, vineri, 28 aprilie, dar spre ghinionul iphochimenului de Virgil Pîrvulescu, nici un vâlcean nu s-a mai înscris la „concurs”, astfel că nici cheful nu s-a mai ținut. „Propunerile vor fi făcute public pe facebook, unde toți cetățenii orașului le vor vota și top 3 propuneri votate de cetățeni vor fi promovate de consilierii PNL în Consiliul Local pentru ca ele să poată fi implementate. Şi pentru ca acest eveniment să nu fie monoton, după propunerile voastre şi discuţiile pe care le vom purta, vă invităm şi la distracţie. Atmosfera va fi întreţinută de DJ GeoDaSilva şi Bogdan - SOA Deejays”, anunța la începutul lunii aprilie pe facebook viceprimarul Pîrvulescu.

 

  • Consilierul local PNL Cezar Bulacu rămâne în consiliul de administrație al societății Minet SA, companie fondată de tatăl său, Romulus Bulacu. Recent, Adunarea Generală Ordinară a Acţionarilor SC Minet SA, în prezenţa acţionarilor ce reprezintă 89,57% din numărul total de acţiuni cu drept de vot, a decis realegerea membrilor consiliului de administraţie pe o perioadă de 4 ani, astfel: Preda Victoria - preşedinte; Cezar Bulacu și Petre Popescu - membri. SC Minet SA a realizat în anul 2021 afaceri de 73,8 milioane de lei, venituri totale de 76 milioane de lei, un profit brut de circa 1,6 milioane de lei, iar datoriile totale au atins la data de 31 decembrie 2021 suma de 80 milioane de lei. La finele anului 2021, SC Minet SA avea un capital social de 1,1 milioane de lei și un număr de salariaţi de 125 persoane.

 

  • În preajma sărbătorilor Pascale, Direcţia Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor Vâlcea a efectuat 178 de controale tematice. Dintre acestea, 14 controale au fost efectuate de echipe mixte la care au participat și reprezentanții Instituției Prefectului. Pentru deficiențele constatate cu ocazia acestor controale au fost aplicate 70 de sancțiuni contravenționale, din care, 47 de amenzi în valoare de circa 1 miliard de lei vechi și 23 de avertismente.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe