Schimbare la vârful CIECH Soda România: directorul Witold Urbanowski a fost înlocuit cu vâlceanca Irina Maria Andronache!

duminică, 28 mai 2023

 

În conformitate cu prevederile actului constitutiv al societății CIECH Soda România, consiliul de administraţie al societății a luat act de demisia înaintată Consiliului de Administraţie al CIECH Soda Romania la data de 25.01.2023 de către Urbanowski Witold Piotr din funcţia de director general al societăţii şi preşedinte al Comitetului de Conducere al CIECH Soda Romania şi a decis revocarea din funcţia de director general al societăţii şi preşedinte al Comitetului de Conducere al CIECH Soda Romania a lui Urbanowski Witold Piotr, începând cu data de 30.04.2023.

Consiliul de Administraţie al CIECH Soda Romania a numit în funcţia de director general al societăţii şi preşedinte al comitetului de conducere al CIECH Soda România pe doamna Irina Maria Andronache (43 de ani), cu domiciliul în Rm. Vâlcea, pe perioada 01.05.2023 - 30.04.2027.

Consiliul de Administraţie al CIECH Soda Romania l-a împuternicit pe Wojciech Stramski, în calitate de preşedinte al consiliului de administraţie, să aprobe condiţiile referitoare la îndeplinirea funcţiei de director general al societăţii şi preşedinte al Comitetului de Conducere al CIECH Soda Romania şi să semneze contractul de mandat cu doamna Irina Maria Andronache.

Decizia a fost adoptată prin votare electronică succesivă. La vot au participat 3 membri ai Consiliului de Administraţie al CIECH Soda Romania: Wojciech Stramski - preşedinte şi membru al Consiliului de administraţie; Rafal Czubiriski - membru al Consiliului de administraţie; Miroslaw Skowron - membru al Consiliului de administraţie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

One comment on “Schimbare la vârful CIECH Soda România: directorul Witold Urbanowski a fost înlocuit cu vâlceanca Irina Maria Andronache!”

  1. Cam tirziu a fost indepartat fantele de la bucate. Noua directoare are o misiune grea atita timp cit are in preajma ei loazele ce au cintat in struna fantelui. Daca nu elimina aceste scursuri cit si betivanii , inca in functii , nu se va rezolva nimic in viitorul apropiat. Polacii sint groparii uzinei de soda pentru ca au avut incredere in tot felul de caricaturi care au furat cit au putut , dupa care au trecut strada sa distruga si Chimcomplex.
    Grupul CIECH ar trebuie sa purceada la recuperarea pagubelor si trimiterea in judecata a jegurilor caricaturale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe