Eleva de la Colegiul Economic Ramnicu Valcea, maltratata si abuzata sexual de colege! Cazul este cercetat de DIICOT

duminică, 7 mai 2023

Incident socant in care au fost implicate eleve ale Colegiului Economic din Ramnicu Valcea! In urma cu trei saptamani, o adolescenta, eleva a Colegiului Economic, a fost victima unor violente si abuzuri sexuale. Potrivit surselor noastre, aceasta a fost ademenita intr-un apartament din municipiu de alte colege la o asa-zisa petrecere. Ajunsa acolo - s-a dezlantuit iadul! Tanara a fost lovita de celelalte fete si ar fi fost supusa chiar si la perversiuni sexuale! Scapata in cele din urma din ghearele agresoarelor, adolescenta le-a povestit parintilor ceea ce i s-a intamplat, iar acestia au alertat imediat autoritatile, cazul fiind preluat de structura locala DIICOT.

Conducerea scolii a negat initial cele intamplate pentru ca ulterior, la interventia inspectorului scolar general, sa confirme aspectele relatate. Una dintre eleve se afla deja in spatele gratiilor, iar fata agresata a fost transferata de parinti la o alta scoala.

La ora actuala inca se fac cercetari in acest caz pentru elucidarea tuturor circumstantelor. Inspectoratul Judetean de Politie Valcea a confirmat incidentul, dar ne-a informat ca dosarul este instrumentat de DIICOT, care nu a transmis niciun detaliu in legatura cu ancheta!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

One comment on “Eleva de la Colegiul Economic Ramnicu Valcea, maltratata si abuzata sexual de colege! Cazul este cercetat de DIICOT”

  1. Conducerea școlii de ce nu este cercetata disciplinar si demisa in urma acestui fapt abominabil? Alti directori au fost dati afara de inspectoarea generala, titulara tot la Colegiul Economic, fara nicio vina. Inspectoarea generala cum de mai este mentinuta in aceasta functie cand in scoli se petrec astfel de grozavii? Vad ca se ascund sub pres situatii grave: elevi care se bat in timpul orelor, profesori jigniti si hartuiti, debandada si haos care domnesc in scolile din judet de cand ISJ-ul si anumite scoli sunt conduse de PNL-isti si USR-isti! Cum se face ca nicio publicatie locala si nationala nu mediatizeaza aceste situatii (in afara de dumneavoastra)? Trebuie mentinuta cu orice pret aceasta conducere lipsita de etica si moralitate?

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe