Ocnele Mari - pe podium, la Destinația turistică a anului 2023

sâmbătă, 29 aprilie 2023

Ocnele Mari - pe podium, la Destinația turistică a anului 2023

Stațiunea Ocnele Mari a urcat pe podiumul competiției Destinația anului împreună cu stațiunile Mamaia și Călimănești. Orașul nostru a ocupat locul trei la categoria stațiuni turistice, surclasând localitățile Vama Buzăului, Săcuieni și Polovragi. Suntem mândri de rezultatul obținut la ediția din acest an și ne pregătim pentru ediția din 2024.

Ceremonia de decernare a premiilor a avut loc joi, 27 aprilie 2023, la Palatul Culturii din Iași, în prezența unui public numeros, dedicat cauzei turismului românesc. Reprezentantul nostru, Aurora Popescu, a primit premiul acordat de juriu stațiunii Ocnele Mari. (vezi foto realizată de Paul Pădurariu și publicată de siteul destinatiaanului.ro)

Juriul a luat în calcul prezentarea generală făcută stațiunii turistice, oferta cu care aceasta își atrage turiștii și, desigur, numărul voturilor pe care oamenii de pretutindeni le-au dat fiecărei stațiuni în parte. Mă folosesc de acest prilej pentru a mulțumi tuturor celor care au susținut prin votul lor stațiunea noastră, Ocnele Mari! (Remus SASU, primar)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe