Constantin Radulescu: Consiliul Județean va amenaja la Băbeni un Centru Regional Apavil, care să deservească întreaga zonă

joi, 6 aprilie 2023

La treabă, cu drag de oameni!

Am început ziua în Băbeni, alături de domnul primar Ștefan Bogdan și de colegii de la Consiliul Județean.

Ne-am deplasat împreună pe DJ 646, drum care pornește din Băbeni, merge pe Frâncești, Tomșani, Costești și ajunge la Mănăstirea Arnota, drum care va fi reabilitat, de la un capăt la altul, printr-un proiect european.

Însă, până se vor deschide axele de finanțare europeană, intervenim cu lucrări pe zonele cele mai degradate și, kilometru cu kilometru, modernizăm și acest drum.

Am verificat lucrările pe sectorul Băbeni și am stabilit termene clare pentru recondiționarea acostamentelor pe sectorul de drum județean asfaltat de curând.

Tot în cadrul vizitei de astăzi, am stabilit cu domnul primar și o soluție pentru amenajarea, la Băbeni, a unui Centru Regional Apavil, care să deservească întreaga zonă.
Viitorul centru va fi dotat cu utilaje și tot ce trebuie, pentru ca atunci când apar probleme la sistemul de alimentare cu apă, să se poată interveni rapid în remedierea acestora.

Constantin Radulescu, presedinte Consiliul Judetean Valcea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe