Reţeaua de magazine cu materiale de construcţii Damila din Vâlcea a ajuns la afaceri de 130 mil. euro în 2022. Un sfert îl reprezintă producţia proprie

marți, 14 martie 2023

În portofoliul magazinelor Damila se află diverse materiale de construcţii, precum ciment, cărămizi, BCA, gips-carton, adezivi şi tencuieli.

♦ Investiţiile în capacităţi de producţie, logistică şi stocare se ridică la circa 30 de milioane de euro ♦ Capacităţile de producţie ale companiei sunt amplasate în Râmnicu Vâlcea şi în Bucureşti.

Distribuitorul şi producătorul de materiale de construcţii Damila din Vâlcea, controlat de antreprenorul Remus Daniel Niţu, a ajuns la afaceri de 130 de milioane de euro în 2022. Un sfert din vânzări a fost generat de producţia proprie, care se adaugă mărfurilor fabricate de alte companii - mentioneaza zf.ro

„An de an, ponderea producţiei vândute în total cifră de afaceri a crescut. La finele anului 2022, producţia vândută reprezenta aproximativ 25% din totalul cifrei de afaceri de circa 130 de milioane de euro“, se arată pe site-ul companiei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe