Municipiul Ramnicu Valcea se dezvolta si... Virgil Pirvulescu "isi baga unghia-n gat, ca pitigoiul"

sâmbătă, 18 februarie 2023

Municipiul Ramnicu Valcea se dezvolta! Apar noi cladiri in centrul municipiului, cu parcari, cu spatii de birouri, cu aspect modern! Sute de familii de valceni vor beneficia de apartamente, la standarde occidentale, in aceste imobile. Bugetul Ramnicului se va mari cu taxe si impozite provenite de la blocurile nou-construite. De asemenea, timp de doi ani peste 400 de valceni vor lucra pe aceste santiere, vor primi salarii decente, iar alte zeci de firme din Valcea, cu mii de angajati, vor vinde materiale de constructii catre dezvoltatorii imobiliari. Imobilele respecta intocmai prevederile urbanistice din PUG - unde nivelul de inaltime este de 22 de etaje.

Pentru ca nu construiesc sponsorii lor, in cazul politicienilor, s-au gasit niste neaveniti sa fie Gica Contra si sa urle ca se distruge centrul istoric al orasului. O aberatie! Nu se distruge nimic, din contra: se infrumuseteaza, se modernizeaza! Pai daca existau si in New York, spre exemplu, in urma cu o suta de ani astfel de carcotasi, gen Negoita, Dobrinescu sau Pirvulescu, metropola americana ramanea la stadiu de orasel de western.

Mai nou, se baga in seama si frecatorul de menta de la Primaria Ramnicului, laberalul Virgil Pirvulescu!

Pe pagina de Facebook a organizației PNL Ramnicu Valcea stă scris în felul următor:

” Următoarea luptă a PNL Râmnicu Vâlcea este pentru salvarea centrului istoric al orașului nostru!

Intenția unor dezvoltatori imobiliari de a umbri și acapara fiecare părticică de spatiu verde, pentru clădiri fară nici o valoare arhitectonică, deja a pus pe jar societatea civilă din Râmnicu Vâlcea!”

Ce înseamnă salvarea centrului istoric, este sinonimă cu conservarea în stadiul actual pentru următoarea sută de ani ?

Va avea loc o ” luptă a PNL Râmnicu Vâlcea  pentru salvarea centrului istoric al orașului nostru”. Vorba lui Dandanache din O scrisoare pierduta de Cragiale, citat de jurnalistul Gheorghe Smeoreanu:

-     ” Eu, familia mea, de la patuzsopt... luptă, luptă si dă-i, si dă-i si luptă... si eu mă-nțeledzi tocmai acuma să remâi pe dinafară... fără coledzi!... si cât p-ați, neicusorule, să nu m-aleg...”

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe