Rușine, CNAIR! Drum național care arată ca după bombardamente!

duminică, 18 decembrie 2022

Românii aflați în tranzit pe DN7, înainte de a intra în județul Vâlcea dinspre Pitești, județul Argeș, au parte, în această perioadă, de o experiență de trafic stresantă. Înainte de podul de la Topologu apare blocajul. Se pare că respectivul perimetru de traversare se află în lucru, iar drumul în acea porțiune a fost blocat, de mai bine o lună de zile - informeaza incomod-media.ro

Participanții la trafic sunt obligați să pornească pe o rută ocolitoare de cel puțin 20 de kilometri. Mai întâi pe un drum județean care se prezenta foarte bine. Surpriza neplăcută, atât pentru șoferi cât și pentru bietele mașini, apare imediat ce intri pe drumul dintre Curtea de Argeș. DN 73C, traseu administrat de CNAIR. Acest drum național este o rușine. Groapă lângă groapă. Denivelari periculoase.

Programele de navigație rutieră sunt date peste cap. Nu mai fac față cu mesajele „pericol raportat în față”. Nici în Ucraina măcinată de război, lovită dur de dronele rușilor, nu cred că există un așa hal de șosea. Ar trebui ca ministrul Grindeanu să facă urgent o vizită de lucru pe acest traseu și să acționeze în consecință. Nu am mai văzut de mult atâția șoferi la un loc care să înjure autoritățile pentru starea deplorabilă în care se află un drum. Este ceva de neimaginat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe