Deplângem profund plecarea la ceruri a celui care a fost maestrul ILIE FIERARU, dirijor al Orchestrei „Rapsodia vâlceană”

marți, 20 decembrie 2022

„Deplângem profund plecarea la ceruri a celui care a fost maestrul ILIE FIERARU, dirijor al Orchestrei „Rapsodia vâlceană” până în anul 1999 și colaborator drag al Centrului Creației Populare Vâlcea.

Pentru cei care l-au prețuit și doresc să îl conducă pe ultimul drum, înmormântarea va avea loc joi, ora 12,00, în comuna natală – Iancu Jianu, jud. Olt

Sincere condoleanțe familiei îndurerate.

Dumnezeu să-l odihnească în pace!” 

Centrul Creației Vâlcea

„Unul dintre cei mai buni și frumoși prieteni ai mei a plecat la ceruri, pentru a le „cânta” îngerilor.

„Plecarea” lui este o pierdere imensă pentru cultura vâlceană și Îl rog pe Bunul Dumnezeu să îl odihnească în pace.

Transmit condoleanțe familiei, prietenilor și tuturor celor care l-au cunoscut și apreciat.

Drum bun printre îngeri, ILIE FIERARU!”

Constantin Rădulescu, președintele Consiliului Județean Vâlcea

Cu durere în suflet și inimă vă anunț că, maestrul Ilie Fieraru a părăsit acest Pămànt. DUMNEZEU SĂ-L IERTE. Înmormântarea se va săvârși joi 22.12.2022 în comuna Iancu Jianu, jud. OLT. Regrete Eterne!

Dumitru Miuta

Bunul meu prieten, Ilie Fieraru, a plecat azi sa cante in orchestra ingerilor. Nea Ilie a fost un Om de poveste, bland, cald, iubitor de viata si de frumos. Avea simtul umorului, iubea oamenii, muzica populara, pe care si-a cladit o cariera stralucita: zeci de ani, de violonist si dirijor al ansamblului folcloric al judetului Valcea. Nea Ilie avea un suflet mare, pe care si-l daruia cu maxima pasiune publicului iubitor de muzica. Un talent iesit din comun, pe care l-a raspandit cu bunatate nemaintalnita. Am avut onoarea sa lucrez impreuna cu Nea Ilie, avea mereu zambetul pe buze, o poveste de viata, o gluma care descretea orice frunte oricat de incruntata ar fi fost, raspandea veselie si altruism. Ultima data cand m-am intalnit cu dragul meu prieten, m-a strigat ca in urma cu 20 de ani, cand eram colegi la Prefectura: Tibisor, ce mai faci? -  i-am recunoscut zambetul si ochii luminosi, stralucitori, slabise mult, dar sufletul era neschimbat, era optimist si vorbea despre planuri muzicale, m-a imbratisat cu caldura... Nea Ilie are rezervat in Rai un loc in orchestra ingerilor! Drum bun, prieten drag Sincere condoleante familiei indurerate! Dumnezeu sa-l odihneasca!

Tiberiu Pirnau - director Ziarul de Valcea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe