În ce articole din garderoba ta merită să investești sume mai generoase

vineri, 4 noiembrie 2022

 

Dacă ai un buget limitat în ceea ce privește garderoba ta, atunci trebuie să înveți să investești în piesele potrivite. Principiul „calitatea, în detrimentul cantității” trebuie să fie motto-ul pe care îl adopți atunci când mergi la cumpărături pentru a adăuga piese noi în dulapul tău. Trebuie să înveți să cumperi cu deștept, pentru a te putea bucura de piesele din garderoba ta pentru mai mult timp. O garderobă echilibrată și bine aleasă înseamnă că te vei bucura mereu de ținute fresh și interesante și nu îți vei mai bate gândul cu veșnica dilemă „nu știu cu ce să mă îmbrac astăzi”. 

Iată care sunt articolele pe care ar trebui să le adaugi în garderoba ta:

O geantă clasică de piele 

Un astfel de articol te poate ajuta în multe situații, dacă este ales corespunzător. O geantă clasică din piele este una dintre acele piese care funcționează bine în multe ținute și poate fi purtată atât în viața de zi cu zi, cât și la alt tip de evenimente mai speciale. Tot ce trebuie să faci este să alegi o culoare și o dimensiune potrivită. La culoare, poți opta pentru ceva neutru: negru, crem sau bej pot fi niște opțiuni bune și extrem de versatile. Dacă ai  nevoie de inspirație pentru modele, poți să te uiți la gama de genți din piele naturală de la BarneyStore.ro, unde poți găsi modelul ideal care să intre în garderoba ta. 

Un sacou cu o structură solidă 

Sacoul este o piesă  care ar trebui să se afle în garderoba ta. Acesta poate fi integrat în multe combinații și este genul de articol care arată bine ani și ani. Dacă alegi un model potrivit, realizat din materiale de calitate poți să-l poți chiar și zece ani fără probleme. Merge la ținute office, la evenimente speciale, la plimbări relaxante și multe altele. Te va face să ai un aer chic, elegant, cu prestanță oricând îl porți. Pentru vară un sacou din bumbac sau in poate fi exact ce trebuie, iar în sezonul rece un sacou din lână îți va ține de cald numaidecât. 

O pereche de botine 

Cu toc sau fără toc, botinele sunt niște piese extrem de versatile care merită un loc special în garderoba ta. Le poți purta în trei din cele patru anotimpuri, vara fiind totuși prea cald pentru ele. În funcție de preferințele stilistice și stilul de viață adoptat poți opta pentru o variantă cu talpă joasă sau pentru una cu ceva toc pentru un plus de înălțime. Este esențial să fie din piele, pentru a le putea purta sezon după sezon și a se menține în aceași stare pentru mult timp. 

Așadar, acestea au fost sugestiile noastre de piese în care merită să investești pentru a te bucura de o garderobă frumoasă pentru mai mult timp. Desigur că există multe alte piese pentru care poți opta, în funcție de stilul personal, acestea fiind doar niște sugestii subiective pentru inspirație.

Sursă foto: unsplash.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe