Sparle si soparle, 03.10.2022

duminică, 2 octombrie 2022

 

  • Ziarul de Valcea a realizat un sondaj pe facebook, la care au participat 3231 de votanti online. Cele mai multe voturi (51,2 la suta) le-a primit, in mod nesurprinzator, actualul primar Mircia Gutau (PER). Pe locul 2 s-a situat candidatul (ipotetic) PSD, Florian  Marin, cu 22,4 la suta, cu potential evident de crestere in urmatorii 2 ani. Locul al treilea i-a revenit candidatului PNL (Virgil Pirvulescu), aflat in cadere libera, cu 11 la suta din voturi. Locul al patrulea il ocupa, surpriza – candidatul AUR (nenominalizat) cu 7 la suta, pe linie ascendenta, iar pe locul al cincilea – candidatul USR (Andrei Gheorghiu) cu 6,7 la suta din voturile online. Pana la alegerile din 2024 mai sunt, insa, aproape 2 ani si dinamica electorala ne poate oferi multe surprize la alegerile locale din mult disputatul municipiu Ramnicu Valcea!

 

  • Inginerul Florin Glăvan, specialist în geologie și geofizică, director la SNIF, ține să le reamintească tuturor că județul Vâlcea stă pe o adevărată mină de aur, care trebuie exploatată. Praful de calcar, mica de la Cataracte sau apa geotermală de la Călimănești sunt doar câteva dintre materiile aducătoare de bani și mai ales de locuri de muncă.

 

  • Afaceristul mason Liviu Patru (patronul de la fabrica de pavaje Wise), fiul fostei prim-secretare comuniste Venerica Patru, intra in politica direct in fruntea unui partid de… buzunar: Partidul Alianța Antreprenorilor și Agricultorilor. “Ne-am propus un alt gen de politică. Cred că toți ne-am săturat de circ și incompetență! Vrem să aducem oameni competenți în politica românească, vrem să susținem mediul antreprenorial și vrem să realizăm toate aceste lucruri demonstrând, înainte de orice, bun-simț”, a declarat Liviu Pătru, președintele Filialei Vâlcea. Vorbe goale, insirate, care suna frumos din coada! Pai principalul circar in politica valceana este chiar cel mai bun prieten al lui Patru, viceprimarul din Ramnicu Valcea care freaca menta pe bani publici de doi ani de zile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • PARTENERI MEDIA

  • © 2023 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe