S-au finalizat lucrările de modernizare a celui mai frumos drum turistic din Vâlcea!

sâmbătă, 29 octombrie 2022

S-au finalizat lucrările de modernizare a celui mai frumos drum turistic din Vâlcea!

Cu voia Lui Dumnezeu și cu ajutorul oamenilor care au lucrat la acest proiect, am reușit să finalizăm lucrările de modernizare a drumului județean 703 G, care porneşte de la Jiblea Veche (oraşul Călimăneşti), traversează comunele Sălătrucel şi Berislăveşti, până la limita cu județul Argeş.

Pentru modernizarea lui de la un capăt la altul, am obținut fonduri europene, în valoare de cca 17,1 milioane euro. Cu acești bani, pe lângă asfaltarea celor 12,65 km, au fost executate lucrări complexe la podurile aflate pe traseu, podețe de acces către proprietăți, rigole betonate, piste pentru bicicliști și altele.

Am inaugurat vineri, 28 octombrie, acest obiectiv de investiții și, cu acest prilej, am tras un semnal de alarmă în ceea ce privește deblocarea axelor de finanțare europeană pentru modernizări de drumuri, întrucât avem și alte proiecte pregătite pentru a fi depuse la finanțare.

Le adresez mulțumiri tuturor celor care au muncit la acest proiect: constructorilor (SC CIVIL SPEED SRL și RAJDP Vâlcea), proiectanților, primarilor celor trei localități beneficiare, colegilor din Consiliul Județean, alături de care lucrez zi de zi, și, în mod special, cetățenilor din această zonă, care au dat dovadă de înțelegere pe tot parcursul derulării lucrărilor.

Constantin Radulescu, presedinte Consiliul Judetean Valcea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe