|duminică, septembrie 25, 2022
  • Follow Us!

Un viitor mire din Vâlcea, ghinion teribil în timp ce se pregătea de nuntă. A ajuns la spital cu hemoragie masivă 

viitor-mire-din-Valcea-1-1

Un viitor mire din Râmnicu-Vâlcea, a suferit un accident în timp ce împodobea poarta pentru nuntă. Acesta a fost preluat de un echipaj SMURD cu hemoragie masivă, joi, 18 august.

În momentul când s-a podus incidentul, bărbatul de 31 de ani își amenaja bradul pentru nunta sa.

gard de fier si crengi de brad

Potrivit martorilor, viitorul mire își împodobea poarta pentru nuntă

Un viitor mire din Vâlcea a ajuns la spital cu hemoragie masivă

Un viitor mire din Vâlcea a avut nevoie de intervenţia medicilor după ce a suferit un accident aparent banal. Astfel, paramedicii din cadrul ISU Vâlcea au fost solicitați joi după-amiaza, 18 august, să intervină pentru salvarea unui bărbat cu hemoragie masivă, captiv în elementele metalice ale unei porți din Râmnicu Vâlcea – anunta bzi.ro

Pompierii au intervenit de urgenţă cu descarcerarea și un echipaj SMURD.

„În scurt timp de la sosirea echipajelor la locul intervenției, persoana a fost eliberată, fiind transportată la UPU Vâlcea de către echipajul SMURD”; spun reprezentanții ISU Vâlcea.

Potrivit martorilor, viitorul mire își împodobea poarta pentru nuntă, dar i-a alunecat scara și s-a înfipt cu mâna dreaptă în țepii porții.

„Paramedicii din cadrul ISU Vâlcea au fost solicitați în această după amiaza pentru salvarea unui bărbat care prezenta hemoragie masivă și era captiv în elementele metalice ale unei porți, în mun Rm Vâlcea, pe str Straubing. La fața locului au acționat două echipaje ( Descarcerarea şi SMURD).

În scurt timp de la sosirea echipajelor la locul intervenţiei, persoana a fost eliberată, fiind transportată la UPU Vâlcea de către echipajul Smurd.

Vroia să își împodobească poarta pentru nuntă. A alunecat scara și s-a înfipt cu mâna dreaptă în ţepii de la poartă.

Persoana în cauza are 31 de ani și își amenaja bradul pentru nunta să”, au precizat reprezentaţii ISU Vâlcea.

Leave a Response