|duminică, august 14, 2022
  • Follow Us!

Sparle si soparle, 01.08.2022 

soparla-cu-volanas
  • La ceremonia festivă de Ziua Imnului, din Parcul Zăvoi, mai mulți consilieri locali liberali au fost văzuți discutând extrem de cordial și amical cu fostul premier Ludovic Orban, președintele Forța Dreptei, despre un posibil „transfer” în noua formațiune politică. Probabil că respectivii consilieri PNL și-au dat seama că varianta Virgil Pîrvulescu „primar” în 2024 este un „pariu pierdut” și, de aceea, caută alte opțiuni politice. Demn de remarcat ca fostul primar de tristă amintire al Râmnicului, Romeo Rădulescu, a venit la Forța Dreptei, unde va conduce… organizația municipală a formațiunii și va candida la funcția de edil al Râmnicului, spun sursele noastre. Ludovic Orban s-a aflat vineri la Râmnicu Vâlcea, împreună cu fostul ministru al Muncii, deputata Violeta Alexandru, pentru a sărbători Ziua Imnului Naţional şi pentru a se întâlni cu membrii partidului său din judeţul Vâlcea.

 

  • Veste bună! Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a anunțat la postul de televiziune Antena 3 că la începutul lunii august va fi semnat cel mai mare contract al CNAIR și anume lotul 3 Cornetu-Tigveni al autostrăzii Sibiu-Pitești. „Cel târziu la sfârșitul săptămânii viitoare sper să semnăm cel mai mare contract pe care l-a semnat Compania Națională de Autostrăzi și Drumuri Naționale, lotul 3 Sibiu Pitești. Astfel, vor fi toate cele 5 loturi de autostradă”, a declarat Grindeanu. În urmă cu trei săptămâni, ministrul Transporturilor anunțase că pot începe procedurile pentru semnarea lotului 3 din autostrada Sibiu-Pitești, după ce Consiliul Național de Soluționare a Contestațiilor a respins contestația împotriva câștigătorului desemnat inițial de CNAIR pentru proiectarea și execuția secțiunii 3 Cornetu-Tigveni a acestei autostrăzi. Licitația a fost câştigată de asocierea româno-italiană Tancrad – Webuild Spa (Astaldi).

 

  • Am intrat în posesia declarației de avere a primarului din Ionești, Constantin Neagoie, din care aflăm cu stupoare că anul trecut a încasat suma de 1,1 miliarde de lei vechi, din care 650 milioane de lei vechi din calitatea de edil și 470 milioane de lei vechi din cea de „pensionar”. Neagoie deține peste 1 MILION DE EURO la bănci. Pe lângă acestea, se mai adaugă două mașini Nissan și un tractor, o casă locuit de „bulibașă” de 450 mp în Ionești, plus 8 terenuri în suprafață totală de peste 22 hectare, toate amplasate în comuna Ionești. Constantin Neagoie mai menționează în declarația de avere că nevasta lui este asociată la firma Comchim Chemicals (cu 59%), la o valoare a titlurilor de de participare de circa 10 miliarde de lei vechi.

Leave a Response