O persoană s-a ars, iar alte şase au făcut atacuri de panică şi s-au intoxicat cu fum încercând să stingă un incendiu

luni, 18 iulie 2022

Un incendiu care s-a extins de la un lan de grâu la două locuinţe şi anexele acestora s-a soldat cu şapte victime. Incidentul s-a petrecut într-o comună din judeţul Vâlcea duminică, 17 iulie.

Conform pompierilor vâlceni în Diculeşti au ars 40 hectare de vegetaţie uscată şi mirişte, precum şi 5 hectare de grâu. Se bănuieşte că incendiul a fost declanşat de scânteile de la utilajul agricol.    Primii care au ajuns la faţa locului au fost pompierii din cadrul Gârzii de Intervenţie Măciuca, care au realizat rapid pericolul şi au solicitat şi sprijinul Serviciilor de Voluntariat pentru Situaţii de Urgenţă din Bălceşti şi Diculeşti.   De la lanul de grâu, flăcările s-au extins la o casă de locuit şi o anexă gospodărească, moment în care în ajutor au mai venit alte două echipaje de la Măciuca şi Detaşamentul Drăgăşani.

Pe lângă distrugerile provocate de incendiu, şapte persoane au avut de suferit. „Una dintre ele, un bărbat de 50 de ani a suferit arsuri pe 70 % din suprafaţa corpului, fiind transportată la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Craiova. Alte şase persoane au fost evaluate de personalul de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă. Au suferit atacuri de panică, dar au refuzat transportul la spital”, a precizat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Vâlcea, Octavian Fulger...

Citeste mai mult: adev.ro/rf683y

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe