Inspectoratul de Poliţie Judeţean Vâlcea angajează din sursă externă

luni, 4 iulie 2022

11 posturi sunt scoase la concurs de Inspectoratul de Poliție Județean Vâlcea, cu recrutare prin încadrare directă din sursă externă, 10 fiind pentru agenți de poliție, specialitatea ordine publică, iar unul pentru personal contractual.

Perioada de recrutare a început în ziua de 29 iunie 2022, și se va încheia, în ziua de 12 iulie 2022( inclusiv în zilele nelucrătoare, pe data de 12.07.2022 doar până la ora 16:00) - anunta voceavalcii.ro

În situația în care candidatul nu primește confirmarea în termenul prevăzut mai sus, acesta se poate adresa Serviciului Resurse Umane din cadrul IPJ Vâlcea, la numerele de telefon 0250.703.111 /0250.703.113, iar în cazul în care situația nu s-a soluționat, are posibilitatea de a se prezenta fizic la Serviciul Resurse Umane din cadrul IPJ Vâlcea din municipiul Râmnicu Vâlcea , Calea lui Traian, nr. 75, în vederea clarificării.

Cererile împreună cu documentele în volum complet, specificate în anunț, vor trebui transmise doar online, la adresele de email specificate în fiecare anunț, în perioada stabilită pentru înscriere.

Procedura de concurs cuprinde mai multe etape. După încheierea perioadei de recrutare, sunt planificate proba de evaluare a performanței fizice, acolo unde este cazul, susținerea probei de evaluare a cunoștințelor de specialitate, examinarea psihologică și medicală a candidaților.

Data examenului scris este 3 septembrie 2022, fiind aceeași pentru toate posturile scoase la concurs la nivel național.

Vă rugăm să citiți cu atenție toate detaliile specificate în anunțurile publicate pe site.ul official , https://vl.politiaromana.ro ,Secțiunea Carieră, Posturi scoase la concurs.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • TRUSTUL 3 CONSTRUCTII
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2023 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe