Elevă din Vâlcea, premiată la InfoEducaţie. Fata a realizat un videoclip despre războiul din Ucraina

vineri, 29 iulie 2022

O elevă înscrisă la Colegiul Naţional "Mircea cel Bătrân" din Râmnicu Vâlcea a primit un premiu special la Olimpiada Naţională de Inovare şi Creativitate Digitală "InfoEducaţie" din acest an, după ce a realizat un videoclip despre războiul din Ucraina.


"O elevă de la Colegiul Naţional "Mircea cel Bătrân" Râmnicu Vâlcea, Iulia Maria Cleoanţă, care a făcut un videoclip din lego animat despre războiul din Ucraina, numit 'Pray for Ukraine', o chestiune foarte sensibilă la acest moment, a primit un premiu special chiar de la o doamnă din Ucraina, al cărei soţ s-a aflat anul acesta printre sponsorii olimpiadei noastre", a dezvăluit, pentru Agerpres, Emil Onea, profesorul de informatică de la Colegiul Naţional "Unirea" Focşani.

Mai bine de 160 de elevi şi profesori din 32 de judeţe din ţară au participat în perioada 25- 30 iulie, la Focşani, la cea de-a XXIX ediţie a Olimpiadei Naţionale "InfoEducaţie".

Eleva a realizat un videoclip despre conflictul armat din Ucraina

Toate lucrările elevilor care au participat la olimpiadă au fost evaluate de o comisie naţională formată din 35 de cadre didactice iar premiile au avut o valoare totală de 15.500 de lei, fiind oferite de Consiliul Judeţean Vrancea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe