Huse de telefon - cum să alegi modelul în funcție de nevoile tale

miercuri, 15 iunie 2022

 

Există puține lucruri la fel de satisfăcătoare ca acel sentiment când vă achiziționați un telefon nou! Cu toate acestea, telefoanele sunt un device necesar în viața oricărei persoane și pentru a evita costuri suplimentare de înlocuire a display-ului, trebuie să aveți grijă ca de propria persoană. Alegerea unei huse de telefon poate fi activitatea cea mai dificilă atunci când există atâtea modele și caracteristici pe piață. În acest ghid, este prezenta tot ce trebuie să știți pentru a va alege husa de protectie potrivită pentru a păstra telefonul în stare intactă.

Atunci când alegeți tipul de husă de telefon, trebuie luat în considerare nivelul de protecție necesar în funcție de stângăcia dvs. sau grija pe care o acordați device-ului vostru. Toate husele de telefon vă vor oferi un anumit nivel de protecție, fie că este vorba de mici zgârieturi, până la lovituri și căderi, așa că este important să că gândiți la stilul tău de viață și la cât de probabil este să apară acele accidente. Cu toate acestea, husele pentru telefon nu sunt doar despre protecție, ci și despre personalitatea și stilul persoanei.


Care sunt tipurile de huse de telefon?

  1. Husele standard

Husele standard pentru telefon acoperă spatele și părțile laterale ale telefonului și pot veni într-o varietate de materiale precum silicon sau piele. Carcasele standard pot avea, de asemenea, o parte ridicată în jurul ecranului, păstrându-l protejat de orice zgârietură atunci când este plasat cu fața în jos pe o suprafață. Carcasele standard sunt perfecte pentru oricine caută un design ușor, care oferă protecție bună și ușurință în utilizare. Desigur că, orice carcasă trebuie aleasă în funcție de modelul telefonului. Spre exemplu, dacă aveți un telefon Samsung S22 Ultra, puteți alege numai o husă pentru Samsung Galaxy S22 Ultra de la Lerato, deoarece mărimea diferă în funcție de modelul telefonului pe care îl aveți.

2. Husele din material dur

Husele confecționate din aliaje dure pentru telefoane au de obicei mai multe straturi folosind materiale diferite și sunt proiectate pentru a rezista la impacturi și zgârieturi mai severe decât carcasele standard. Unele modele mai avansate pot chiar proteja împotriva pătrunderii apei sau a prafului. Aceste tipuri sunt o opțiune fantastică pentru cei care duc un stil de viață activ, pentru copiii mici sau pentru oricine ar dori doar liniștea să știe că dispozitivul lor este protejat suplimentar.

3. Carcasele ”flip case”

Acest tip sunt numite adesea huse folio sau portofel și acționează ca niște coperți de cărți în jurul mobilului tău. Husele acestea oferă o protecție excelentă împotriva zgârieturilor pe ambele părți, deoarece ecranul este complet acoperit. Coperțile pot oferi, de asemenea, funcții utile, cum ar fi sloturi pentru carduri și numerar sau pot fi compuse din material dublu stratificat pentru protecție suplimentară. Ele sunt alegerea potrivită pentru oricine care vrea să aibă și opțiunea de a vedea seriale pe ecranul telefonului, fiind ușor de pliat pentru a forma un punct de sprijin.

4. Husele din silicon

Husele din silicon pentru telefon sunt flexibile, ușoare și se mulează perfect în jurul telefonul vostru, oferind un nivel bun de absorbție a șocurilor și protecție împotriva loviturilor ușoare. O altă caracteristică a huselor din silicon este partea ridicată care înconjoară ecranul, permițându-vă să plasați telefonul cu fața în jos. Acestea mai dispune și de o parte ridicată în jurul camerei având aceeași funcție.

Husele vin în diferite modele și imprimeuri pentru a se asorta cu stilul dvs. propriu, dar dacă nu sunteți pretențios în această privință sau aveți un stil simplu, orice husă dispune de un design monocromatic, în special husele tip portofel.

Sursă foto: unsplash.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe