Evenimentele sportive cu cele mai multe pariuri

luni, 20 iunie 2022

 

Pariurile internaționale sunt importante, iar prin importante vrem să spunem că sunt astronomice! Venitul global estimat din industria de pariuri sportive este între 700 miliarde și 1 trilion de dolari anual. În 2017, un pariu record de 4.68 miliarde au fost pariați doar în Nevada!

Pe ce pariază lumea? Unde se merită să pariați? Vom vedea sporturile cele mai renumite la nivel global și vom afla câți bani se pariază.

Cel mai bine este să plasați pariuri sportive online la companii de încredere, cum ar fi Betfair.

Cupa Mondială FIFA

 

Fotbalul este sportul cel mai popular din lume și, așadar, aduce cei mai mulți bani. În fiecare an, se estimează că fotbalul deține 70% din 1 trilion!

Cupa Mondială FIFA este turneul suprem din fotbal, având loc la fiecare patru ani. Deși durează doar o lună, oferă oportunități de pariat.

Competiția începe cu 210 țări din rundele de calificare care trec apoi prin diferitele etape. Nu se știe exact suma totală pariată global, se estimează ca fiind peste $260 milioane.

 

Super Bowl

 

În America, Liga Națională de Fotbal este rege. Pariurile din NFL reprezintă jumătate din totalul sporturilor pariate, fiind cel mai popular eveniment sportiv.

În 2018 Super Bowl LII, a avut pariuri în valoare de $158.6 milioane. A depășit recordul anterior de $138.5 millioane pariat pe Super Bowl LI din anul anterior.

Acestea sunt statistici oficiale. Conform estimărilor American Gaming Association, suma reală pariată s-a apropiat de $4.76 miliarde.

 

Nebunia din martie

 

Turneul NCAA este un eveniment pentru suporterii sportului și pariori. 68 de echipe se înfruntă într-o lună, sperând să ajungă campioni naționali.

Statisticile American Gaming Association (AGA) au prezis că vor fi pariați peste $10 miliarde în turneul de baschet masculin NCAA 2018. Doar (3%) au fost pariați legal.

Ținând cont că pariurile sunt legale într-un singur stat, $300 milioane pariați pe un eveniment sportiv e o nebunie!

 

Kentucky Derby

 

Kentucky Derby este una dintre cele mai importante curse din SUA și este unul dintre cele mai vechi evenimente sportive  din țară. Are loc în prima Sâmbătă din mai la Churchill Downs din Louisville, Kentucky.

‘Run for the Roses’ (cunoscută și drept ‘cele mai rapide două minute din sport’) atrage peste 150,000 de spectatori. Nu se numără și cei de acasă: The 144th Kentucky Derby a atras 16.2 milioane spectatori în NBC.

Churchill Downs a raportat pariuri record atingând $209.2 milioane. Cursa principală a atras $139.2 milioane, depășind recordul din 2015 de $137.9 milioane.

 

The Grand National

 

The Grand National este cursa de cai din Marea Britanie. Constă în două ture pe o pistă cu lungimea de 4-mile 514 yards (6.907 km) și include 30 de salturi.

Este un eveniment popular la care participă Familia Regală și alte celebrități. Atrage peste 600 milioane de spectatori, fiind cel mai urmărit eveniment de la TV din lume.

2017 Grand National a avut pariuri totale de £300 milioane, aproximativ $400 milioane!

 

Pariurile sportive sunt importante

 

Cifrele din pariuri sunt uimitoare. Este vorba despre o industrie de mai multe milioane de dolari. Puteți vedea cei mai mari pariori din istorie aici.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe