Sparle si soparle, 19.05.2022

joi, 19 mai 2022

 

  • La data de 17 mai, Agenția Națională de Integritate a constatat conflictul de interese de natură administrativă în cazul lui Marinela Maria Glodeanu, fost consilier local în cadrul Consiliului Local al comunei Șirineasa, județul Vâlcea. În perioada exercitării mandatului de consilier local (2016-2020), deși avea un interes personal în problema supusă dezbaterilor, a participat la deliberarea și adoptarea Hotărârii C.L. din data de 14 iunie 2019 referitoare la aprobarea plății redevenței către Primăria comunei Șirineasa de către asociația în cadrul căreia unchiul persoanei evaluate deține funcția de președinte.

 

• Polițiștii au derulat miercuri percheziții în Vâlcea la persoane bănuite de înșelăciune și spălare a banilor. Ar fi oferit la vânzare utilaje, pe site-uri de anunțuri și, după ce primeau banii, nu mai puteau fi contactate. Prejudiciu de 750.000 lei.

 

  • Poliția Locală își reînnoiește parcul auto. Concret, Primăria Râmnicului va participa la programul de stimulare a înnoirii parcului auto naţional - Rabla 2022, în vederea obținerii primei de casare care va fi utilizată pentru achiziționarea a 4 autovehicule electrice noi pentru Direcția Poliției Locale. Valoarea estimată pentru achiziția celor patru autovehicule electrice noi este de 555.480 lei cu TVA, din care se scade suma de 210.000 lei, ce reprezintă contravaloare „Ecotichet rabla electric”, astfel că valoarea unui autovehicul este de 86.370 lei cu TVA.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe